12.08.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Община Симитли разкрива временен преброителен пункт

Община Симитли разкрива временен преброителен пункт. Жителите, които не са успели да се преброят електронно или не са били открити на адрес от преброител, могат да посетят сградата на Общинска администрация от утре (13. 10. 2021 г.) до следващата сряда (20. 10. 2021 г. ) от 08.30 до 17.00 часа, където да попълнят преброителна карта с помощта на служител.

Припомняме, че от 7 септември до 10 октомври 2021 г. се проведе 18-ото поред преброяване на населението и жилищния фонд в Република България.

Разкриването на временен преброителен пункт в Община Симитли има за цел да даде още една възможност на населението да се включи в преброяването, за да може да се постигне по – голяма пълнота при изготвянето на обобщените резултати чрез разкриването на временния пункт.

Related posts

Кметът Апостол Апостолов награди осем деца от община Симитли, участвали в конкурса „Обичам коледно – новогодишните празници, защото…“

Дани Тренчева

Второкласници и третокласници от училището в Крупник спечелиха 15 златни и 10 сребърни медала от Националното състезание „Моята Родина“

Делегация от Република Косово на посещение и обмяна на опит в Областна дирекция ,,Земеделие“ Благоевград

Проверка установи поредно замърсяване на околната среда от ТЕЦ „Бобов дол“

Дани Тренчева

Коледарчета от филиала на ДГ „Радост“ в село Крупник полазиха кмета Иванка Чакалска, а тя ги дари с подаръци

Дани Тренчева

Мъж е загинал при пътен инцидент край Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment