04.12.2022
Пулсът на Югозапада Сандански Симитли

Най – малките футболисти на „Септември“ (Симитли) с важна победа в турнира „Вихрен Къп“ 2022 г.

Най – малките футболни надежди на „Септември“ (Симитли), родени 2013 и 2014 година, постигнаха важна победа в турнира „Вихрен Къп“ 2022 година. Те надиграха с 4 на 0 „Арес“ (София) и дадоха категорична заявка, че се стремят към първото място в надпреварата.

За отбора на „Септември“ в противниковата врата се разписаха Велислав Йорданов с 1 гол и Даниел Илиев с 3 гола. Категоричната победа на нашите талантливи малки футболисти бе постигната, благодарение на добрата концентрация и отличната отборна игра на всички.

Треньорът Антон Бачев каза, че е изключително доволен от представянето на децата. „С играта си най – малките футболисти на „Септември“ дадоха заявка, че могат да победят всеки противник и се очертаха като един от фаворитите за спечелването на турнира“, добави той.

Утре „Септември“ (Симитли) продължава участието си в спортното състезание, като децата, родени 2013 – 2014 година ще се изправят срещу „Евроспорт“ (Република Северна Македония) и „Беласица“ (Петрич). В събота, по програма, имат мач срещу отбора – домакин „Вихрен“ (Сандански).

Международният детски футболен турнир „Вихрен Къп“ 2022 година се провежда в периода 2 февруари – 6 февруари в град Сандански.

Мачовете се играят на Градския стадион и намиращия се непосредствено до него терен с изкуствено покритие.

Организатори на турнира са ОФК „Вихрен“ Сандански, със съдействието и подкрепата на община Сандански.

Related posts

Челната тройка в коледния футболен турнир в памет на Иван Янчев дари наградния си фонд за пострадалите семейства от бл. 18 в кв. „Струмско“

Дани Тренчева

Започва зарибяване на водоемите в цяла Югозападна България

admin

Община Симитли с два нови проекта – „Знам, че мога“ и „Пеят, скачат, заедно, деца…“

admin

Полазник прекрачи прага и влезе в група „Мечета“ от филиал Ян Бибиян на ДГ „Радост“ – Симитли

Дани Тренчева

Детският парламент пое властта в Община Симитли

admin

Лавинна опасност в Пирин и района над Банско

Дани Тренчева

Leave a Comment