29.03.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Благотворителен концерт „Заедно за Оги“ обединява благоевградчани

Тази неделя 8-и май, от 16.00 часа в зала „Пейо Яворов” в Благоевград, Андреа, Дует Expose, Саша Рико, Доника, Еми Стамболова, Антонио, Кирил, Тина и Росен Янчев ще пеят за Оги.
Огнян Александров е на 51 год. от гр. Кюстендил. През годините участва във всяка една благотворителна инициатива заедно със сина си Коко.
За съжаление, в живота се случват обрати и сега Огнян има нужда от помощ.
След преболедуване на ковид и направени изследвания са открити два напълно различни тумора. Един на черния дроб – 4 стадий, а другия на жлъчните пътища.
В България не се предлага адекватно лечение, но такова Огнян може да получи в Германия, но лечението е скъпо и непосилно за семейството.
Цената на билета за концерта е 15 лева, а билети може да закупите както на място преди концерта, така и от организаторите посредством социалните мрежи.

Всички събрани средства от концерта, както и постъпленията в дарителските кутии, които ще бъдат разположени в залата, ще бъдат внесени по дарителската банкова сметка на Огнян Александров.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
Общинска банка
BG08SOMB91301062522402
Титуляр: Огнян Александров Александров

PayPal:
alexandrow5780@gmail.com

 

 

 

Related posts

Остават 10 дни до края на видео конкурса „Обичам коледно – новогодишните празници, защото…“

Дани Тренчева

Стартира традиционният конкурс за ученици от 6 до 19 години по превенция на наркоманиите за учебната 2021-2022 година в Благоевград

Дани Тренчева

Театър „Любими“ зарадва учениците в ОбУ „Св. Паисий Хилендарски“ с представление и подаръци

Дани Тренчева

В шест кметства в община Благоевград ще се проведе анкета за наместници, жителите, с право на вот за предстоящите избори по места, могат да участват и в проучването

Дани Тренчева

Старшата възраст на „Септември“ (Симитли) с убедителна победа на „Марек“ (Дупница)

Дани Тренчева

Безобразие! Вандали изпочупиха фиданките, засадени до стадиона в село Полето

Дани Тренчева

Leave a Comment