29.05.2024
112 Благоевград Пулсът на Югозапада

„Майстори“ на покрив измамиха пенсионерка в Благоевградско

„Майстори“ на покрив измамиха възрастна жена в Благоевградско, съобщиха от полицията. На 25 януари в Районно управление-Сандански постъпило оплакване от 76-годишна жителка на село Горна Крушица.

Тя съобщила, че била заблудена от група мъже, ремонтирали покрива на къщата ѝ. По нейни данни, уговорката за ремонта да възлиза на 150 лева, но след като приключили, без да влагат строителни материали, ѝ поискали още 840 лева и тя ги платила.

Възрастната жена дала описание на мъжете и автомобила, с който се придвижват. По-късно през деня, при организираните заградителни действия, на изхода край Кресна, полицейски служители спрели автомобил, отговарящ на описания.

В колата пътували общо шестима души, на възраст от 25 до 44 години, от села в областите Силистра, Хасково и Стара Загора. Мъжете, съпричастни към „ремонта“, са задържани, а сумата от 840 лв. е върната от 44-годишния водач на автомобила.

Прокуратурата в Сандански е уведомена, а работата по случая продължава.

Related posts

Кола пламна на оживена улица в Благоевград

Дани Тренчева

Благоевградският общински съветник Иван Станчев е назначен за главен експерт в ИАРА

admin

Клиент ограби и преби таксиметров шофьор

admin

Училищен автобус с пиян шофьор катастрофира в Пернишко, дете пострада

Дани Тренчева

Черна статистика

admin

Община Благоевград ще кандидатства по проект с МЗ за обособяване на изолирани сектори за лечение на коронавирус и нова апаратура в две общински лечебни заведения

Дани Тренчева

Leave a Comment