04.12.2022
112 Благоевград Пулсът на Югозапада

„Майстори“ на покрив измамиха пенсионерка в Благоевградско

„Майстори“ на покрив измамиха възрастна жена в Благоевградско, съобщиха от полицията. На 25 януари в Районно управление-Сандански постъпило оплакване от 76-годишна жителка на село Горна Крушица.

Тя съобщила, че била заблудена от група мъже, ремонтирали покрива на къщата ѝ. По нейни данни, уговорката за ремонта да възлиза на 150 лева, но след като приключили, без да влагат строителни материали, ѝ поискали още 840 лева и тя ги платила.

Възрастната жена дала описание на мъжете и автомобила, с който се придвижват. По-късно през деня, при организираните заградителни действия, на изхода край Кресна, полицейски служители спрели автомобил, отговарящ на описания.

В колата пътували общо шестима души, на възраст от 25 до 44 години, от села в областите Силистра, Хасково и Стара Загора. Мъжете, съпричастни към „ремонта“, са задържани, а сумата от 840 лв. е върната от 44-годишния водач на автомобила.

Прокуратурата в Сандански е уведомена, а работата по случая продължава.

Related posts

Да дариш радост: Пламен, който доскоро връзваше протезата си с канап, вече се радва на нова такава

admin

9 загинали след бомбардировка на летище в Украйна

Дани Тренчева

Нов застрахователен офис отвори врати в Симитли, кметът Апостол Апостолов бе сред официалните гости

Дани Тренчева

Община Благоевград кани бизнесмена Стефан Шалявски да доставя продукти за детските и социални заведения за над 1.6 млн. лв.

Двойно повече резервации в Банско в сравнение с миналата година

Дани Тренчева

Двама полицаи пребиха младоженци в хотел в Благоевград тази нощ

admin

Leave a Comment