28.05.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Лили Бирова от Симитли с ново амплоа – ще тренира малки футболистки

Академия „Славия“ открива групи за тренировки по футбол за момичета! 

Треньор на малките футболистки ще бъде Лилия Бирова от Симитли. Тренировките стартират през април, като ще се провеждат във футболния комплекс на бул. „П. Каравелов“ в южния парк в София.

Припомняме, че в началото на 2021 година една от ключовите футболистки на „Пирин Лейдис“ – Лилия Бирова от Симитли, прекрати договора си с женския отбор на Пирин по собствено желание.

Лили играе футбол от 12 години. Тя е вицешампион със Спортика за първенство, играла е няколко финала за купа България и е била част от националния отбор, където е носила капитанската лента.

В Пирин, полузащитничката е основен двигател в средата на терена, но и често бележи голове. Именно нейни попадения решиха оспорваните мачове с ЖФК „Варна“ и ЛП „Суперспорт“.

Лили записа историческия първи гол за новосъздадения отбор „Пирин Лейдис“ в първия официален мач на отбора. Тогава тя бе избрана от зрителите на Нова Спорт за играч номер 1 в двубоя от първия кръг на първенството срещу „Севлиево Лейдис“.

Related posts

Лека кола блъсна 5-годишно дете в Благоевград

Дани Тренчева

ОбС-Благоевград започна процедура за избор на кандидати за съдебни заседатели

admin

Завишена мътност на водата в Благоевград

admin

Областна администрация Благоевград с позиция по казуса с бившите казарми

admin

Японски вишни с декоративно осветление заменят болни и опасни иглолистни дървета по ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград

Дани Тренчева

Изключиха от групата на БСП съветника Веселин Христов заради подкрепата му на заема от 17 млн. лв. за аквапарка в Благоевград

admin

Leave a Comment