26.04.2024
България

Прогноза за времето 14 март 2022

През нощта облачността над повечето райони ще се разкъса и намалее. Ще е почти тихо. Сутринта ще остане студено с минимални температури между минус 9° и минус 4°, малко по-високи по Черноморието и покрай Дунав, в София – минус 8°. Такава е прогнозата на дежурния синоптик към НИМХ

Ще е предимно слънчево. По-значителни, временни увеличения на облачността ще има над Източна България, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Дневните температури още ще се повишат и преобладаващите максимални ще са между 6° и 11°, в София – около 7°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по-често значителна, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 5°-6°. Температурата на морската вода е 5°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Температурите още ще се повишават и максималната на 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра – около минус 6°.евер-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра – около минус 9°.

Related posts

Полицай от Свиленград отказа подкуп от пиян турски тираджия

admin

Минеков отива в НДК, за да гони ГЕРБ

Дани Тренчева

Лек автомобил се запали и изгоря по време на ремонт

admin

МОН: Реформата във висшето образование започва от атестацията на преподавателите

Дани Тренчева

Служители на КЗП-Бургас излизат на протест

admin

Лена Бориславова блокира 40 000 лв. от сметката на Слави

admin

Leave a Comment