28.03.2024
България Политика

Корнелия удари Радев: „Мъжки комплекс към жената, която го направи президент“

Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така – „Президентът Румен Радев има комплекс към хората, които са го създали“. Вероятно има нещо такова – мъжки комплекс към жената, която го направи президент. Това е в сферата на психологията, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

„С назначаването с бившия председател на борда на ВМЗ това е демонстрация и опит лично към мен за наказание или унижение – няма да стане. Емоции в тази работа нямам, но отношението към БСП е показателно. От първия ден да обявяваш приоритет газова криза и да уволняваш хора на БСП“.

„Президентът беше последователен. Това започна още по време на протестите, когато дойде в парламента и каза – „Вие сте статукво, гласувайте за партиите отвън“. След това продължи с атаки към правителство, към „Продължаваме промяната“, която той създаде. Ние война с него не сме водили. Вероятно желание за власт, разбиване на партиите и реда в държавата“, допълни пред БТВ Нинова.

„Той създава нови партии, употребява ги. Създаде ПП, употреби ги да свалят Борисов и ги захвърли. Сега се обедини с Борисов и с ДПС, за да падне правителството. Това е разрушително. Държавата има нужда от спокойствие, ред и правила“, подчерта председателят на БСП.

Органите на БСП ще вземат решение за бъдещето на служебните министри, които са членове на партията.

Related posts

Кирил Петков след разпита: Разказах много подробно всичко, дадох същите сведения, както и първия път

Президентът Румен Радев издаде указ за съставяне на кабинет

admin

Оставиха бележка със заплахи върху колата на бежанка от Украйна

Стартира мярката „Младежка заетост+“ по Програма „Развитие на човешките ресурси“

admin

Днес се почита паметта на св. Григорий Богослов

admin

Обсъждат нови мерки в София

Дани Тренчева

Leave a Comment