26.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Петър Стоев от Благоевград отново има нужда от нашата подкрепа, за да продължи лечението си

В началото на годината ви разказахме за Петър Стоев е от Благоевград , който е само на 40 години и  страдаше от онкологично заболяване, което бе засегнало тазобедрената му кост, а  злокачественото образувание затрудняваше нормалното му придвижване.

Петър спешно трябваше да се оперира във Франция, тъй като подобни операции в България не се извършват. За по-малко от месец, много добри хора с огромни сърца, приятели на Пепи, познати и непознати помогнаха и операцията бе направена.

За съжаление, след нея се появиха допълнителни усложнения и днес Пепи отново има нужда от нашата помощ, за да се възстанови и да завърши лечението си във Франция.

“ Мили приятели, хора с огромни сърца, вече почти година благодарение на всички вас, които се отзовахте и помогнахте, Пепи продължава да се бори с тази коварна болест. Поради настъпили усложнения , след тежката операция се налага удължаване курса на лечение (химиотерапия,прегледи,изследвания). Обръщаме се с огромна молба към вас, които искате да помогнете, защото ще бъдат необходими още средства,  за да може Пепи да продължи лечението си във Франция.“, споделя сестрата на Пепи- Димитрина Вучкова.

Днес, Пепи има реален шанс да се възстанови напълно, но има нужда от подкрепа и помощ, защото семейството му няма как да се справи само с разходите, които предстоят за всички химиотерапии, изследвания и престоят му във Франция.

Вече веднъж се справихме, като всеки помогна с каквото може, за да бъде опериран Петър,  сега е необходимо отново да се обединим и да дарим надежда и подкрепа на едно младо момче, което е наш приятел и съгражданин.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи чрез банковата сметка, отворена за набиране на средства за лечението на Пепи, титуляр на която е сестра му Димитрина Вучкова:

Източник: blagoevgrad-news.com

Related posts

Училището в Крупник с шарено предизвикателство за Международния ден на хората със синдром на Даун

admin

Сигнали за съмнителни търгове за терени в община Петрич

Дани Тренчева

Благоевград посреща премиера и президента без улични кучета по площадите

Дани Тренчева

Санданчани готвят бунт и блокада на АМ „Струма” заради наложеното вето на ПУП-а на парк „Свети Врач” от областния управител

admin

Петър Паунов: Кюстендил e рекордьор в страната по заявления за саниране

admin

Община Благоевград отпусна 9040 лв. на три двойки за инвитро процедури

Дани Тренчева

Leave a Comment