24.07.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Благоевградчани се обединяват да спасят живота на 30-г. Стойчо Кръстев

Благоевградчани се обединиха да помогнат на 30-годишния си съгражданин Стойчо Кръстев. Младият мъж бе транспортиран в петък от болница ПУЛС в турската клиника Florence Nightingale в Истанбул, където вече са започнали изследвания за назначаване на лечение. През май т.г. лекарите му поставят диагноза латерална амиотрофична склероза и препоръчват спешна трансплантация на стволови клетки. Семейството не разполага с нужните средства, а болестта при Стойчо се развива твърде бързо. Сестра му Александра активира дарителска кампания, в която стотици благоевградчани продължават да се включват. Първоначалната сума, необходима за транспортирането с линейка и престоят в турската клиника, бе събрана, но за лечението му ще са нужни още средства.

Стойчо Кръстев е баща на 8-месечно момиченце. Да помогнем да се радва на дъщеричката си, призовават организаторите на дарителската кампания.

Десетки кутии са поставени в големи и малки магазини, табаци и кафенета в Благоевград и селата, както и в Петрич, с карта PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-stoicho.

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG76BUIN95611000711184

BIC: BUINBGSF

Титуляр: Фондация ПАВЕЛ АНДРЕЕВ АНДРЕЕВ, основание ДАРЕНИЕ ЗА СТОЙЧО.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Възпитаници на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли с отлично представяне в първия кръг на Националното състезание „Многознайко“

Дани Тренчева

Д-р Веселка Мончева назначена за гл. секретар в РЗИ – Благоевград

На 3, 6 и 12 септември в пиковите часове се спира движението на камионите над 12 т на път I-1 Благоевград – Кресна и в участъци от АМ „Тракия“, АМ „Хемус“

admin

8 нови случая на COVID-19 в Благоевград

ОД на МВР в Благоевград се включи в кампания „Купи елхичка, помогни”

Дани Тренчева

Откраднаха 1000 лв. от якето на петричанин

Leave a Comment