11.12.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

За четвърта поредна година в Симитли ще се проведе детски коледен турнир „Симитли къп 2021“

За четвърта поредна година в Симитли ще се проведе детски коледен турнир „Симитли къп 2021“. Тази година силите си в турнира ще премерят децата, родени през 2012 година.

Турнирът ще се проведе в залата на Спортен комплекс „Симитли“ на 18 и 19 декември. В момента текат записванията на отборите, като някои от участниците вече са ясни:

„Рудар Джуниар“ от Република Северна Македония, „Академия Постолов – Пандев“ от Република Северна Македония, „Септември“ (Симитли), „Марек“ (Дупница), „Беласица“ (Петрич), „Хлапетата“ (Благоевград), „Копривлен“, „Вихрен“ (Сандански).

За всички участници са предвидени купи и индивидуални награди!

Традиционно интересът към спортното събитие е много голям, като и тази година се очаква в турнира да се включат детски футболни формации от цялата област, а и не само.

Коледният детски турнир по футбол се провежда под патронажа на община Симитли и на кмета Апостол Апостолов, който е бивш футболист и футболен съдия.

Организаторите от футболен клуб „Септември“ имат желание и амбиция турнирът да стане традиционен, да се разраства в следващите години и да се превърне в международна надпревара!

Related posts

Инцидент с АТВ в Банско

admin

Бедствено положение в пет общини в Благоевградска област

Дани Тренчева

ВАС: Новият шеф на съда в Сандански трябва да встъпи час по-скоро, иначе ще настъпят вреди

Листа с един кандидат-депутат регистрираха в Благоевград

admin

Градският транспорт в Благоевград възстановява пълния график от 15 септември

admin

Цените на таксиметровите услуги в Благоевград остават непроменени

admin

Leave a Comment