03.10.2023
Благоевград Пулсът на Югозапада

Започва приемът на заявления за ползване на открита площ за продажба на мартеници

Община Благоевград обявява прием за заявления за ползване на открита площ за продажба на мартеници, сувенири и цветя за Св. Валентин. Базарът ще бъде в рамките на месец (08 февруари-09 март 2022 година). Местата за ползване на открита площ са ул. „Тодор Александров“, пл. „България“, ул. „Димитър Талев“, пл. „Георги Измирлиев“, ж.к. „Еленово“ и ж.к. „Струмско“. Таксата за едно място от 2 кв.м е 7.20 лева с ДДС на ден.

Заявленията са по образец (за ползване на открита площ за продажба на мартеници), а бланка може да бъде получена на Деловодството на Общината, където следва да бъдат и входирани в срок до 07 февруари 2022 година. Заявление се подава, след като се уточни номерът на желаното място, съгласно одобрените схеми, които ще бъдат изложени пред зала 5 в Общинска администрация.

Съгласно Решение на Комисията по преместваемите обекти № IІI.2 по Протокол №1/20.01.2022 г. едно лице има право да подаде молба само за две места, от които само едно пред МОЛ “Ларго”.        В едноседмичен срок, след подаване на заявлението, лицето следва да заплати дължимата такса на касата на Общината. В случай, че срокът не се спази, заявените места се предоставят на други лица.

Related posts

Няма да спират уличното осветление в Петрич

Дани Тренчева

Пирин стартира подготовка на 6-ти юни

Децата от детската градина в село Долно Осеново казаха „НЕ“ на насилието

Дани Тренчева

Лавина затрупа частично скиор в Кюстендилско

Дани Тренчева

Общинска кампания за предоставяне на дърва за огрев в община Банско

Дани Тренчева

Древно оброчище край село Полето, събра миряни на празника Свети Дух

admin

Leave a Comment