27.07.2024
Без категория България

Жена е малтретирана от мъжа си 3 дни

Потребителка в социалните мрежи сигнализира за пореден случай на агресия над жени.

Жаклин Йончева от Монтана сподели своя снимка с посинено око и такава на съпруга си, като твърди, че е жестоко пребита и малтретирана в продължение на 3 дни около Нова година.

По думите ѝ, мъжът до нея, от когото има 2-годишно дете, я е заключил в апартамент, пребил я е жестоко и се е гаврил с нея, въпреки че от 5 години живеят заедно.

Ето и целият пост на Жаклин от фейсбук:

„С цел да засрамя себе си и семейството си, искам хората да разберат какви мъже има! Този човек е мъжът ми,живеем от 5 години заедно и имаме дете на 2г. През тези години търпях какво ли не – обиди, побоища ,гонения по нощите и то без никаква причина. Навръх Нова Година беше върхът на черешката, въпросният господин ме заключи в тях , държа ме до 2-ри януари, като ми беше прибрал и телефона. През тези 3 дни изпитах пълен ад! Системен побой, безброй обиди, заплахи,искаше да ме обезобрази с макетно ножче, вратът се опита да ми счупи и какво ли още не. Не го пожелавам и на най-големия си враг! Мили дами, избирайте внимателно мъжете, с които ще живеете, защото винаги началото е хубаво,след това разбираш,когато вече всичко се е задълбочило,що за човек си избрал! Не пожелавам на никоя жена (момиче) да изпита това чувство за страх, което аз изпитах! Не правете деца, без да сте сигурни в човека до себе си,защото после те страдат! Скъпи мъже,и към вас се обръщам! Бъдете грижовни и ценете това което имате,не посягайте на по-слаби от вас,бъдете мъже с главно „М“.”

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

„Възраждане“ отново излиза на протест

Дани Тренчева

Дневен хороскоп за 19 януари 2022

Дани Тренчева

Днес се почита паметта на св. Григорий Богослов

admin

Парламентът прие на първо четене да се намали мандатът на КЗК от седем на пет години

МОН обяви каква част от учителите и учениците са ваксинирани

Дани Тренчева

Инцидент с товарен влак на гарата в Мездра

Дани Тренчева

Leave a Comment