10.12.2023
Благоевград Пулсът на Югозапада

Добра новина! Несретниче намери своите стопани

За добрата развръзка с изоставено, ранено куче, съобщи Люси Манова, доброволец и благодетел на четириногите.

Тервел е намерен изоставен в безпомощно състояние в село Логодаж, преди няколко дни. Със съдействието на служители в общинския приют, кучето е транспортирано до местна клиника, където е установено, че Тервел не е блъснат от кола, каквито са били първоначалните съмнения на добродетелите, които са го намерили, а може би има неврологичен проблем. Това установява д-р Димитров, след преглед и снимка на крайниците на животното.

Доброволци започват да набират средства за лечението на Тервел, чрез трогателен пост, с много снимки в социалните мрежи. Така благодарение на апела за помощ на Люси Манова в групите за помощ на бездомните кучета в социалните мрежи, стопаните познават своя отдавна загубен любимец.

Тервел всъщност се казва Тито и се търси от собствениците му от доста време! Въпреки тежкото състояние, в което намират любимеца си, щастливото семейство не се отказва от него и ще си го прибере, за да продължат да се грижат за него. Тито се прибира при семейството си, което не си намира място от вълнение, че все пак са открили момчето си, което са отглеждали от малък с много любов.

Желаем на Тито бързо възстановяване, на стопаните му – дълбок поклон и още много щастливи моменти с него. На всички доброволци благодарим, за надеждата, която даряват.

Related posts

Община Симитли кандидатства по нов социален проект

admin

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов бе официален гост на тържественото откриване на Академичната 2022/ 2023 г. в ЮЗУ „Неофит Рилски“

admin

Кметът Апостол Апостолов: Честит празник, скъпи деца! Вие сте нашата надежда и нашето бъдеще

Трима мъже са задържани в Дупница при спецакция срещу наркоразпространението

Дани Тренчева

Нехуманно отношение към куче от страна на служител на Общинския приют в Благоевград

admin

Арестуваха дрогиран шофьор в Благоевград

Leave a Comment