26.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Добра новина! Несретниче намери своите стопани

За добрата развръзка с изоставено, ранено куче, съобщи Люси Манова, доброволец и благодетел на четириногите.

Тервел е намерен изоставен в безпомощно състояние в село Логодаж, преди няколко дни. Със съдействието на служители в общинския приют, кучето е транспортирано до местна клиника, където е установено, че Тервел не е блъснат от кола, каквито са били първоначалните съмнения на добродетелите, които са го намерили, а може би има неврологичен проблем. Това установява д-р Димитров, след преглед и снимка на крайниците на животното.

Доброволци започват да набират средства за лечението на Тервел, чрез трогателен пост, с много снимки в социалните мрежи. Така благодарение на апела за помощ на Люси Манова в групите за помощ на бездомните кучета в социалните мрежи, стопаните познават своя отдавна загубен любимец.

Тервел всъщност се казва Тито и се търси от собствениците му от доста време! Въпреки тежкото състояние, в което намират любимеца си, щастливото семейство не се отказва от него и ще си го прибере, за да продължат да се грижат за него. Тито се прибира при семейството си, което не си намира място от вълнение, че все пак са открили момчето си, което са отглеждали от малък с много любов.

Желаем на Тито бързо възстановяване, на стопаните му – дълбок поклон и още много щастливи моменти с него. На всички доброволци благодарим, за надеждата, която даряват.

Related posts

Окръжният съд в Благоевград насрочи открито заседание във връзка с Европейската заповед за арест на Елена Удря

С водосвет за здраве бе отбелязан днешният християнски празник в СБАЛО „Св. Мина“

Дани Тренчева

КАДРОВИ ВЪРТЕЛЕЖКИ ПО ЕТАЖИТЕ НА ТЕМИДА В ПИРИНСКО

admin

Благоевград се включва в инициатива по повод Световен ден на ходенето

Дани Тренчева

Димитър Грозданов, Александър Тасев и Жулиан Георгиев ще представят Община Симитли в 4-ия кръг на Балканския шампионат в Глобаре

ОДМВР-Благоевград разпореди незабавна проверка за инцидента на стадион „Христо Ботев“

Петър Петров

Leave a Comment