17.06.2024
България

Дневен хороскоп за 8 декември 2021

В сряда ще ни влияят голяма гама от вибрации, почти от скалата на всички числа. От една страна ще може да действате смело и успешно по битови, материални и финансови дела, включително такива свързани с пътуване или с преодоляване на някакви разстояния. От друга страна обаче не всичко ще върви по „мед и масло“.

Не са изключени спънки или затруднения, изпитания на вашата воля и търпение, желание сами да действате по вашите задачи, отхвърляйки съветите и помощта на други хора. Вие може да преминете през този ден с настроение и добре свършени задачи, но дадете ли свобода на своя инат, упорство или липса на толерантност към мнението на другите, този ден може да се окаже на само сложен и противоречив, но и един от онези дни, за които няма да искате да си спомняте. Здравословните проблеми може да преминат по-леко, но ако те засягат вашите деца проявете едно по-сериозно отношение към тях.

Овен

На работа няма да има дори секунда за почивка – ще се въртите във вихъра на делата от сутрин до вечер. Вие сте амбициозни и на път към реализиране на големи планове. Не забравяйте обаче, че всички успехи идват, само когато е подходящото време за това.

Телец

Мнозина ще почувстват повишено напрежение в работата през този период. Бъдете търпеливи и последователни днес. В службата се отнасяйте с колегите си с внимание и разбиране. Насочете вниманието си към здравето.

Близнаци 

Естественото любопитство на Близнаците ще бъде силно изразено през деня. Чарът ви е в пълна сила. Всичко, за което мислите, сякаш започва да се реализира. Внимавайте обаче, може да се превърнете в примамка за хора, които не са добронамерени.

Рак

Днес ще ви е скучно както на работа, така и у дома. Внимавайте при общуване с непознати. Избягвайте и да се хвалите – във вашето обкръжение има много завистници, може да пострадате. Трябва да сте нащрек в средата на деня…

Лъв

Ден на изненадите. Разбира се, може да не ви харесат всички, но някои определено ще ви зарадват. Някои неща няма да можете да избегнете. Внимавайте да не бъдете измамени. Не поемайте много задачи.

Дева

Направете този ден прост и лесен – не обсъждайте трудни въпроси и се опитайте да не поемате трудни неща, ако ходите на работа. По-добре е да вършите належащите задачи. Не участвайте в служебни интриги, особено инициирани от жени.

Везни

Не планирайте нищо важно за деня. По-добре е да се занимавате с леки ежедневни задължения – така ще е по-безопасно. Този ден не трябва да взимате сериозни решения – може да са погрешни.

Скорпион

Не бъдете твърде откровени, защото има вероятност това в крайна сметка да доведе до скандал. С парите трябва да внимавате – можете да се изкушите да си купите нещо, което не си струва парите ви.

Стрелец

Страхотен ден за Стрелците, които искат да разширят хоризонтите си. Днес сте особено проницателни и проявявате завидни лидерски качества, решителност и инициативност. Денят е благоприятен за прегръдки, проява на страст и темперамент в партньорствата.

Козирог

Най-важното нещо в този ден за вас са отношенията. Не се страхувайте да обсъждате важни въпроси с половинката си. Основното нещо е да го направите внимателно и да изберете правилните думи.

Водолей 

Ефективността на начинанията ви не е голяма, но в това, което вече сте започнали, може да се постигне значителен напредък. Денят ще е ползотворен, ако сте избрали правилната посока и правите това, което ви интересува. Иначе не е изключена пълна скука.

Риби

В този ден са възможни пристъпи на тревожност, чести промени в настроението, усещане за нестабилност на ситуацията. Ако се притеснявате за даден въпрос, проучете го задълбочено, разчитайки на информацията, която вече е налична в този момент.

Related posts

Режим на тока в селища в 6 области

Дани Тренчева

Ученичка е починала в Английската гимназия в Бургас

admin

Двама пътни полицаи са задържани за приет подкуп

Дани Тренчева

Шофьор без книжка с нерегистриран мотоциклет блъсна полицай и избяга

admin

Черна статистика

admin

19 души са ранени при катастрофи през изминалото денонощие у нас

admin

Leave a Comment