20.04.2024
Без категория

Дневен хороскоп за 25 февруари 2022

ОВЕН
Успешен петък за Овните. Възможни са известия, които налагат да действате внимателно и мъдро. Може би касаят наследство, добре е да приемете съвета, който ще ви предложи мъж. Служебният ден се характеризира с някаква промяна, която ви притеснява, но бъдете търпеливи и изчакайте.

ТЕЛЕЦ
Петък е важен за Телците, защото се свързва с внезапно възникнали ангажименти, които не търпят отлагане. Обезпокоени сте и с мрачни мисли. Във финансово отношение разчитайте на подкрепата на мъж. На работното място се забелязва ентусиазъм и желание да помагате, но не прекалявайте.

БЛИЗНАЦИ
Емоционален петък за Близнаците и в повечето случаи те са приятни. Имате парични притеснения и за някои може да е причина за апатично настроение в службата. Добре е да се вслушате в съвета на близък човек. За някои има добри съобщения за близки хора. Позовавайте се на интуицията си.

РАК
Доста сдържани и с изявен практицизъм са Раците днес. При повечето от вас петък е хубав ден. Професионално ще е добре да изпълнявате подчинена работа, можете да се надявате да се сбъднат желанията ви. При бизнесмените са възможни проблеми в партньорските отношения.

ЛЪВ
Петък носи при Лъвовете новини, свързани с неприятности от професионална гледна точка и може би става въпрос за наранено честолюбие. Подчинете се и не отдавайте голямо значение на обидите. Бизнесмените имат неприятен и отегчителен ден, активизирайте се за постигане на добри резултати.

ДЕВА
В петък има промяна при Девите – личностна или просто ситуацията около вас е променена. Вероятно е благоприятна, тъй като налице са нови стимули и надежди. Силна е професионалната ви изява днес и ще се радвате на успех и специално внимание от страна на шефове и материални придобивки.

ВЕЗНИ
В петък Везните ще се чувстват особено щастливи. Повишена е вашата емоционалност и чувството на завоеватели в любовта. В делови аспект имате помощта на влиятелен мъж, а търговците и бизнесмените могат да се радват на дългоочаквани придобивки и финансови постъпления.

СКОРПИОН
В лошо настроение и дори агресивни са някои Скорпиони днес. Склонни сте строго да осъждате околните и да “раздавате” съвети, но вие също се нуждаете от такъв. За мнозина се налага да потърсят консултации с юрист, а някои печелят съдебно дело в петък. Забелязват се промени в контактите.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са енергетизирани и със засилени способности за справяне в трудните ситуации. Петък се очертава нелек ден за мнозина. Имате служебни неприятности, които водят до негативни финансови промени. Промени настъпват в работното ви ежедневие, увеличава се натоварването ви. Видно е раздразнението и гневливостта ви, които са лоши съветници.

КОЗИРОГ
С обиди и огорчения посрещате петък, въпреки че денят предлага добри възможности за успешно развитие. Има промяна по отношение на връзка с чужбина при някои от вас. Повечето от Козирог ще се радват на приятен служебен ден и нечие покровителство. Спокойствие и уют у дома. Приятели ще ни посетят у дома и ще изкарате вечерта доста емоционално.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите са настроени алтруистично, реализира се в дейности, засягащи вашите близки или хора, на които просто поради симпатии ще помогнете. Някои са вътрешно обезпокоени относно служебна работа, добре е да се консултирате с компетентен човек. Ще ви се даде добър съвет от позицията на човек, който повече е видял от живота, т.е. има повече опит.

РИБИ
Отегчение и неудоволствие са основните черти, които ви характеризират днес. Има съобщения в службата, които може да ви подразнят, но все пак по-добре е да се примирите и да не излизате извън рамките на правдата си, както и да не показвате раздразнение към колегите си. Семейните да обърнат по-голямо внимание на брачния партньор.

Related posts

Излязоха резултатите по български език и литература (БЕЛ) и по математика в 7. клас

admin

Важна информация за движението в София

admin

ДФЗ нареди плащания за 23 млн. лв. по Програмата за развитие на селските райони

admin

Диана Димитрова с позиция до медиите

admin

Честит Антоновден!

admin

Полицията издирва 86-годишна жена

admin

Leave a Comment