18.06.2024
България

Дневен хороскоп за 11 януари 2022

Луната в Телец ни прави по-чувствени, жадуваме за всякакви удоволствия

По-спокойни сме, по-малко сме ентусиазирани за нови неща и повече се радваме на познатите и изпитаните. Влиянието е благоприятно и за паричните и материалните въпроси, така че е разумно да планирате месечен бюджет през това време или да намерите начини за намаляване на разходите. Появява се стремеж да хапнем нещо хубаво, да слушаме хубава музика, да се поглезим. Препоръчва се да направите нещо, което ще събуди сетивата ви.

До обяд може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Избягвайте мрачните мисли. Старайте се да ги трансформирате в позитивни. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения. Подходящо време за изчистване на организма и дома. Следобедът е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

Овен

Това ще бъде време, което няма да искате да прекарате сами. Липсват ви междуличностни отношения и социализация. Направете крачка в тази посока, обадете се на стар приятел, с когото не сте виждали и чували скоро.

Телец

Днес ще вземете нещата в свои ръце и ще се почувствате по-добре. Сведете нетърпението си до минимум, за да избегнете някои неприятности, особено когато става въпрос за партньорства и любов. Поемете дълбоко въздух, опитайте се да преосмислите всичко и едва тогава вземете окончателното решение.

Близнаци

Вие сте многостранни и пълни с идеи. Изправени сте пред хора, които не разбират променливото ви настроение, не знаят как да ви угодят. Бъдете справедливи и уважавайте нуждите и желанията на другите.

Рак

Днес е натоварен ден. Вместо да се отпуснете, имате различни планове за този следобед, които ще бъдат много по-напрегнати, отколкото първоначално сте си представяли. Тъй като ще бъдете уморени, ще бъдете по-раздразнителни, което ще доведе до спорове с околните.

Лъв

Днес приближавате към края на една относително дълга и отговорна работа, която ви носи голямо облекчение. Ако се движите с правилното темпо днес, ще имате време да приключите с всички планирани задачи.

Дева

Днес ще бъдете малко меланхолични. Ще трябва да поемете някакво задължение, което отлагате от дълго време. Бъдете внимателни, всичко, което правите, трябва да бъде справедливо. Към вечерта ще можете да се забавлявате и да общувате с приятели.

Везни

Денят няма да мине според очакванията. Въпреки огромните усилия, нещо няма да върви според, както сте планирали в началото. Организирайте живота си така, че да ви натоварва по-малко. Настроението ви днес ще бъде позитивно, ще си търсите компания преди всичко.

Скорпион

Бъдете внимателни! Обмислете внимателно всяка стъпка, преди да я предприемете, тъй като никой няма стои до вас и никой няма да ви хване за ръката, ако се спънете, няма да има кой да ви помогне!

Стрелец

Днес се чувствате особено добре, доволни сте от това как изглеждате и настроението ви е страхотно! Разбира се, това веднага ще бъде забелязано от обкръжението ви. В непринуден разговор ще получите важна информация.

Козирог

Преди да вземете сериозно решение, си струва да разгледате внимателно нещата и възможните положителни и отрицателни последици. В края на денят отпуснете се, презаредете се, защото утрешният ден предстоят още предизвикателства.

Водолей

Ще има нововъведения в организацията на съвместния ви живот и разпореждането с пари. Ще проведете вдъхновяващи разговори, а можете да очаквате и сътресения в интимния ви живот. За необвързаните, някой ще докосне сърцето ви.

Риби

Животът ви поставя в ситуация днес, в която трябва да имате последната дума за нещо. Тъй като обаче не харесвате подобни ситуации и не желаете да поемете ролята на мировия съдия, първата ви мисъл е да побегнете, но след втората – все пак ще останете

Related posts

ИТН: Зеленият сертификат убива бизнеса. ГЕРБ: Всеки без сертификат застрашава здравето на другите

Дани Тренчева

“Демократична България”: Терминалът за сярна киселина в Бургас е с тежък мирис на корупция в полза на олигарх

Нинова: Няма данни България да е изнасяла оръжия за Украйна

Дани Тренчева

Акад. Петрунов: На здравната система няма да ѝ е лесно с Омикрон

Дани Тренчева

164 хиляди нелегални мигранти са спрели граничните полицаи през 2022 г.

admin

Омбудсманът настоя за увеличение на компенсациите за битовите потребители на природен газ

Дани Тренчева

Leave a Comment