13.04.2024
112 България

Две катастрофи с пострадали затвориха международния булевард в Русе, в посока „Дунав мост“

Две катастрофи с камиони и автобус, при които има двама пострадали мъже, затвориха международния булевард „България“ в Русе, в посока граничния контролно-пропускателен пункт „Дунав мост“. Това съобщи пред БТА регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева.

Сигнал за първия инцидент е получен около 2:30 часа тази нощ. В спрели заради авария два камиона с цистерни, с украинска регистрация се удря бус с платформа, превозващ коли. При инцидента е пострадал 21-годишният шофьор на буса. Той е с политравма и е отведен с екип на Спешна помощ в болница.
На място са изпратени два специализирани автомобила на „Пътна помощ“, на които да бъдат претоварени автомобилите.

Сигнал за втората катастрофа е постъпил в полицията около 5:45 часа тази сутрин. В района на първия инцидент автобус с турска регистрация се блъска в тежкотоварен камион, който през това време заобикалял произшествието. При инцидента е пострадал 35-годишен мъж от „Пътна помощ“. Той е с фрактура и политравма, като е отведен с екип на Спешна помощ в болница.

На мястото на инцидентите се извършва оглед от екипи на полицията. Движението по булеварда в посока „Дунав мост“ е спряно. За леките автомобили има обходен маршрут през село Николово.

Related posts

Времето на 8 март

admin

НСИ: Над четвърт милион българи са без работа

Дани Тренчева

Черна статистика

admin

Борисов оптимист за третия мандат

admin

Христо Иванов: Коалицията е стигнала своя концептуален таван

Петър Петров

Убитият бивш криминалист свързан с Бирмите и Маргините

admin

Leave a Comment