27.06.2022
Благоевград Пулсът на Югозапада

Данъчната кампания в Благоевград стартира днес

Данъчната кампания в Благоевград стартира официално днес. Собствениците на имущество имат възможността да заплатят пълния размер на задълженията до 30 април и да получат 5 % отстъпка. След тази дата те ще могат да платят на две равни вноски  до 30 юни и до 31 октомври 2022 г.  Всички задължени лица ще получат уведомителни писма за размера на своите задължения и сроковете за плащане.

Касите в сградата на Община Благоевград са с работно време от 08:00 до 18:00 часа, с прекъсване от 12.30 до 13.00 часа. Плащане може да се направи и по банков път, чрез ПОС терминал, както и чрез лицензирани оператори на услугата „Платежни услуги парични преводи” (EasyPay, EPay и др).

Община Благоевград предлага и услуга за плащане на местни данъци и такси чрез виртуален ПОС терминал за картови разплащания. Целта е собствениците на движимо и недвижимо имущество на територията на общината да бъдат улеснени и да имат възможност да погасят своите задължения дистанционно.  Платформата е изцяло общинска и работи без посредници.

Услугата е напълно безплатна за данъчно задължените лица.

Related posts

Здравният министър: Ако броят на заразените се увеличава, ще има нови мерки

Дани Тренчева

Портрети на народни будители ще бъдат изобразени на стената на ‘‘14-ти полк‘‘ в Благоевград

Дани Тренчева

Какви са щетите в Благоевградска област след наводненията

Дани Тренчева

Проблеми в туристическия сектор и възможности за подкрепа обсъжда Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти в Банско

18 българчета в първите топ 3 позиции на състезанието по английски език Kangaroo Global Linguistics 2022

Удари последният училищен звънец за дванадесетокласниците в Симитли

admin

Leave a Comment