01.07.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Богата програма за Баба Марта е подготвила Община Симитли

Богата празнична програма по повод 1-ви март е подготвила Община Симитли. Събитията ще започнат още в 08.30 часа, когато Баба Марта ще посреща служители и граждани на входа на Общинска администрация, за да ги дари с бяло и червено конче за здрава и успешна година.

В 10.00 часа ученици от Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли, заедно с потребители и служители на Социалните центрове, ще украсят празнично площад „Септември“.

Междувременно ученици от Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“ – село Долно Осеново ще посетят кмета на Община Симитли Апостол Апостолов и служителите на Общинска администрация, за да им вържат ръчно изработени мартенички.

През целия ден тържества по повод 1-ви март ще има в детските градини и социалните центрове на територията на Община Симитли, както и в трите училища в Симитли, Крупник и Долно Осеново.

Related posts

Ръст на безработицата и в Благоевградско

Дани Тренчева

Местната комисия за борба с трафика на хора – Благоевград се включва в кампания за превенция на сексуалната експлоатация под надслов „Не си играй със съдбата им“

Дани Тренчева

ОбС- Благоевград даде зелена светлина за нов ПУП в парк “Македония“

Дани Тренчева

Сандански избира своя будител на 2021 година

Дани Тренчева

Полицията задържа двама мъже шофиращи след употреба на алкохол в Пиринско

admin

Шефът на Басейнова дирекция – Благоевград Вл. Димитров подаде оставка

Leave a Comment