13.07.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Владимир Димитров ще представлява Община Симитли и България в най – голямото състезание в Източна Европа – Olympia Eastern Europe 2022

След броени седмици името на Владимир Димитров от село Полето отново ще отекне като гръм на световната сцена, защото обещаващият състезател по културизъм ще представи България и Община Симитли в най – голямото състезание в Източна Европа – Olympia Eastern Europe 2022.

Благодарение на народния представител Стефан Апостолов и кмета на Община Симитли Апостол Апостолов Димитров има възможността да вземе участие във важното състезание, за което се подготвя вече 10 месеца.

Най – голямото състезание в Източна Европа ще се проведе в град Букурещ, Румъния на 19, 20 и 21 август. Участие ще вземат атлети от много държави, сред което България, Хърватия, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Македония, Полша, Косово, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, разпределени в различни категории.

„Ще бъдат дадени като награден фонд 27 про карти, като искрено се надявам, че една от тях ще бъде за мен. Ако това се случи, то ще успея да се върна професионален културист. Благодарен съм на Апостол Апостолов и Стефан Апостолов за подкрепата, която ми оказват, както и на моя треньор Благой Ангелов“, каза Владимир Димитров.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Огнен кръст грейна на „Св. Харалампий“ в Благоевград

Дани Тренчева

Болницата в Благоевград с три пъти по-високи сметки за ток и газ

Дани Тренчева

Еднократна финансова помощ ще получат засегнатите от пожара в Благоевград

Дани Тренчева

Михаил Камбитов и Върбан Хаджигаев обединени спечелиха поръчката за 1,4 млн. лв. за преустройство на казармата в Петрич в следствен арест

admin

Курбан за Св. Мина в „Каменния град“ под връх Пирин

Дани Тренчева

Протест на тютюнопроизводители блокира пътя между Гърмен и Сатовча

Дани Тренчева

Leave a Comment