14.04.2024
Без категория България

Трети ден протести в Пловдив

За трети пореден ден пътните строители затвориха кръговото кръстовище на Пазарджишко шосе на изхода на Пловдив. Така те се включиха в последния ден от националния протест на строителните фирми.  Тежкотоварни камиони на фирми от Пловдив се движеха непрекъснато в кръговото кръстовище като така го блокираха за други автомобили.

Управниците явно си мислят, че може да се работи за без пари, но това не е нормално, коментира Лазар Бекирски, представител на фирма „Европейски пътища“.  Според него, ако няма реакция, ще започнат масови фалити на пътни строители. Надяваме се бъдещето служебно правителство да откликне на исканията ни и да изплати средствата по извършените от нас дейности, допълни Бекирски.

Протестът на пътните строителни фирми срещна недоволство на шофьорите, които чакаха един час, за да напуснат или да влязат в града. Километричната колона от автомобили и товарни камиони образува задръстване по бул. „България“.

Това е последният ден от плануваните протести, освен, ако браншовата организация не реши друго, казаха още организаторите.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Правителството създаде Съвет за развитие на гражданското общество

Дани Тренчева

Оставиха за постоянно в ареста обвинения в убийството на жена в София

Дани Тренчева

Тринайсет тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие

ПСС: Добри са условията за туризъм в планините

admin

Полицаи откриха телата на майка и дъщеря в Бяла Слатина

admin

Задържаха заподозрения за убийството в Тервел

Дани Тренчева

Leave a Comment