21.03.2023
Без категория България

Трети ден протести в Пловдив

За трети пореден ден пътните строители затвориха кръговото кръстовище на Пазарджишко шосе на изхода на Пловдив. Така те се включиха в последния ден от националния протест на строителните фирми.  Тежкотоварни камиони на фирми от Пловдив се движеха непрекъснато в кръговото кръстовище като така го блокираха за други автомобили.

Управниците явно си мислят, че може да се работи за без пари, но това не е нормално, коментира Лазар Бекирски, представител на фирма „Европейски пътища“.  Според него, ако няма реакция, ще започнат масови фалити на пътни строители. Надяваме се бъдещето служебно правителство да откликне на исканията ни и да изплати средствата по извършените от нас дейности, допълни Бекирски.

Протестът на пътните строителни фирми срещна недоволство на шофьорите, които чакаха един час, за да напуснат или да влязат в града. Километричната колона от автомобили и товарни камиони образува задръстване по бул. „България“.

Това е последният ден от плануваните протести, освен, ако браншовата организация не реши друго, казаха още организаторите.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Green Deal: Какво ще ядем след 20 години

admin

Кирил Петков на двудневно посещение вчера и днес в Азербайджан

admin

3207 са новозаразените у нас

Дани Тренчева

Прогноза за времето

admin

Над 80% спад на оборотите в заведенията след въвеждането на „зеления сертификат“

Дани Тренчева

Минеков: Министерството на културата няма никакви отношения с в. „Труд“

Дани Тренчева

Leave a Comment