09.02.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

Община Симитли организира благотворителен футболен турнир в помощ на Венци Венциславов

Благотворителен футболен турнир, който ще се проведе на 30-ти юли се организира от Община Симитли в подкрепа на Венци Венциславов.

Всеки, който иска да участва, може да се запише при Пламен Скендерски в Спортен комплекс „Симитли“ или на телефон: 0894378373.

В подкрепа на Венци е разкрита и дарителска сметка, както следва:

IBAN: BG32IORT80487094851000

 

BIC: IORTBGSF

 

Титуляр: Венци Благоев Венциславов

 

През месец април 2020 година Венци претърпява тежка катастрофа с мотор, в следствие на която гръбначният му стълб е счупен. Следват множество рехабилитации в различни клиники, но приложеното лечение не дава необходимия резултат.

Венци все пак получава надежда от турската клиника Liv, която му предлага лечение чрез 2 вливки на стволови клетки за 15 дена с пълна упойка + 5 сеанса физиотерапия и 5 сеанса озонотерапия през този период.

След всяка вливка се осъществява 1 вечер престой в болница. Пакетна цена за всяка една вливка – 11 000 евро ( включва ПСР за пациента, прегледа с анестезиолога и кръвните изследвания, които ще назначи преди вливката, 1 вечер престой, 5 сеанса физиотерапия и 5 сеанса озонотерапия). Общо за двете вкливки са необходими 22 000 хил. евро.

След лечението в турската клиника, Венци ще се нуждае от допълнителни средства и за рехабилитация.

Нека се обединим! Нека подадем ръка на нашия съгражданин, който има нужда от всички нас! Нека покажем за пореден път, че в Община Симитли сме задружни! Нека дадем надежда на Венци да проходи отново!

Related posts

Откраднаха голяма сума пари и златни накити от частен дом в Банско

Дани Тренчева

109 години от Освобождението на Петрич

Дани Тренчева

Болницата в Гоце Делчев е препълнена с пациенти с COVID

Дани Тренчева

Започват честванията за празника на Петрич

admin

Въвежда се режим на водоползването за високите части на село Крупник, заради разрушени участъци от довеждащия водопровод

Дани Тренчева

40- годишната жена, ранена в катастрофата при Монца, край Благоевград е починала

admin

Leave a Comment