20.07.2024
112 България

Сигнал за системен тормоз в детска градина

Майка твърди, че детето й е обект на системен тормоз в детска градина в Пловдив. Само за последния месец то се прибира със синини и охлузвания два пъти.

И в двата случая лекар издава медицинско, че върху детето е било оказано физическо насилие и е била причинена болка и страдание.

Проблемът започва в края на месец октомври, когато група родители решават да входират подписка срещу проблемно дете в групата, разказа в студиото на „Здравей, България” Даниела Нешева.

Тогава жената е привикана от директорката на детската градина. По думите й тя била заплашена. “Попитаме защо ще входираме тази подписка и ме заплаши, че нещата ще се обърнат срещу нас”, каза още майката на близнаци – момиче и момче.

На 13 декември Даниела Нешева вижда охлузвания по едно от децата й. По думите на децата една от госпожите в хванала момченцето за ухото и то е било изведено от стаята.

На 21 декември детето отново се прибира със синини. Детето разказва, че педагогът го е накарал да я ухапе, след което го е държала за краката.

Директорката на детската градина отказа коментар пред камера на NOVA.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Всичко, което трябва да знаем за новите изборни правила: Телефони, заснемане и паравани

admin

Бизнесът излиза на национален протест срещу зеления сертификат

Дани Тренчева

Колко дни ще почиваме през 2022 г.?

Дани Тренчева

„Възраждане“, ДПС, БСП и ИТН на консултации при президента

admin

Важна процедура за студентите стартира от днес

admin

Прокуратурата образува проверка за манипулиране на машинния вот

admin

Leave a Comment