13.07.2024
112 България

С нескрита ирония и цинизъм, прокурорски син отрече множество обвинения

Жесток побой в Перник. Местна футболна легенда и настоящ треньор е в „Пирогов“ с множество травми след побой. Румен Андонов е нападнат в центъра на града. Всички прокурори в Перник си направиха самоотвод, защото задържаният и след това освободен за случая е син на прокурор.

След като обявяват публично във „Фейсбук“ за побоя на треньора, със семейството се свързват много хора, които разказват за още подобни случаи. Според разказите им извършителят е един и същ, предаде БТВ.

Пострадалите показват клипове с униженията над други перничани.

Задържан за побоя, разпитан и след това освободен е 18-годишният Васил Михайлов. Пред БТВ той отрече всички обвинения, държейки се пренебрежително и високомерно. С нескрита ирония и цинизъм, омаловажи случилото се, демонстрирайки познаване на закона.

„Уж съм го ударил няколко пъти. Той е можел да избяга от агресора след първия удар. Аз съм с патерица, а и няма да взема да се напрягам заради някакъв си дъртак. Може някъде да не си е върнал парите и някой да го е пребил. Аз не мога да кажа, може да се е спънал“, каза Михайлов.

Въпреки повече от 23 обвинения срещу нещо няма нито една присъда. Хората си обясняват това, че баща му е прокурорът Бисер Михайлов.

Бисер Михайлов не е открит за коментар. Той беше арестуван през 2010 г. за изнудване и лихварство. По-късно вината му не беше доказана и днес той е зам.-окръжен прокурор на Перник.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Прокурори от ВСС с второ предложение за отстраняване на Гешев

admin

Ресторантьори: Хиляди собственици на заведения затварят обектите си заради зеления сертификат

Дани Тренчева

Погребват Ангел Христов с червен килим и венци от бели и червени рози

admin

В страната са налични всички необходими количества ваксини за изпълнение на Националния имунизационен календар

Омикрон е вече в България

Дани Тренчева

Удължават извънредната епидемична обстановка с 4 месеца

Дани Тренчева

Leave a Comment