13.07.2024
България Политика

Бойко Борисов: Страната катастрофира тежко

Бързи избори и ще има по-друга ситуация, коментира пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той посети село Лиляче, община Враца, където кандидатът на ГЕРБ Вероника Ценова спечели втория тур на частичните избори за кмет на селото. Зад нея са застанали и младежи от БСП.

Страната катастрофира тежко, няма оправяне според мен, е оценката на Борисов за ситуацията в момента.

Според него е бил възможен кабинет с първия мандат. Не, че не можеше да се направи правителство – те не искаха, имитираха, защото, ако направят правителство – август ще останем без газ, искат всичко това да прехвърлят на служебното правителство и следващия редовен кабинет, обясни Борисов.

Няма да подкрепяме никакво правителство, на следващите избори ГЕРБ ще има много по-добър резултат, убеден е лидерът на партията. Проблемът оттук нататък, по думите му, е че всеки си измисля мотив да не управлява, защото държавата е катастрофирала във всяка една сфера, няма газ, дълговете са големи.

Трябва да се успокоим, партийни билети не трябва да се късат. Така Борисов се обърна към младежи от левицата, които са подкрепили кандидата на ГЕРБ за кмет. Младежите на БСП подкрепят кандидата на ГЕРБ, защото искат развитие, обясни той.

Да има мир, разбирателство, спокойствие, толерантност, изборите са един ден, после четири години живеете заедно, посъветва той. Каква е тази омраза, това нещо, попита Борисов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Днес църквата почита св.свмчк.Власий – Власовден

Дани Тренчева

Политиците да престанат с вербалната агресия срещу журналисти

admin

Бюджетът на НЗОК мина на първо четене в Комисията по бюджет и финанси

Дани Тренчева

Ще има ли промяна в условията за влизане в страната за туристите

Дани Тренчева

Честваме Деня на народните будители

Дани Тренчева

18-годишен преби майка си и баба си

admin

Leave a Comment