22.04.2024
Благоевград Политика Пулсът на Югозапада

„Български възход“ откри предизборната си кампания в Благоевград

КП „Български възход“ откри предизборната си кампания с водосвет и молитва за здраве и успех в църквата „Въведение Богородично“  в Благоевград.

Присъстваха всички кандидати за народни педставители от листата на КП „Български възход“, заедно с водача – адв. Надежда Самарджиева, която пожела успех на всички свои колеги в предстоящата кампания и подчерта, че тръгват уверени в себе си, в идеите и политиките на партията, които са насочени към това, ситуацията в страната да бъде стабилизирана. „Хората са изпълнени с очаквания и ние, трябва да положим много усилия, за да ги оправдаем. Няма да е лесно, това е ясно за всички ни, но вярвам, че сме събрали един добър отбор от професионалисти и успешно реализирани хора, които могат да дадат много.“, каза още тя.

От партията предлагат още реформи, за да стане администрацията на централно и местно ниво по-ефективна, да се въведе мандатност на хората, които работят там, и оценка на реалната свършена работа от тях.

Последният в листата на КП „Български възход“ Мартин Томов заяви, че откриването на кампанията им, всъщност е началото на един много дълъг път, осеян с препятствия, но изрази увереност, че обединени от идеи и желание за работа, представителите на партията ще се справят.

„Наясно съм, че ще са нужни деситилетия, за да се изчисти същността на думата политика, но с млади и почтени хора може поне да се промени лицето ѝ. „, категоричен бе Томов и допълни, че влиза в политиката като не гледа на нея като на пазар, в който едни хора взимат прагматични решения, претегляйки възможните ползи и загуби от един или друг избор.

В листата на партията има доказани професионалисти- инженери, адвокати, лекари, финансисти и хора с успешен бизнес, доказали, че могат да работят много и определено, имат какво да дадат за развитието на страната ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Празненства в село Полето, община Симитли

admin

Предложение на ИТН мина с гласовете на ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“

admin

Прокуратурата разследва побоя, извършен от 15-годишен младеж в Сандански

admin

За трети път пожар горя в зеленчукова борса в Кърналово

Дани Тренчева

В шест кметства в община Благоевград ще се проведе анкета за наместници, жителите, с право на вот за предстоящите избори по места, могат да участват и в проучването

Дани Тренчева

Депутат с наказание „забележка“ заради изказване по адрес на премиера

admin

Leave a Comment