09.05.2024
112 България

Мъж стреля по 23-годишна в Пазарджик

Жител на ромския квартал „Изток“ в Пазарджик е задържан, след като стрелял с газов пистолет в лицето на своя съкварталка. Ранената била приета в местната областна болница и след оказана й медицинска помощ е пусната да се прибере у дома.

Това съобщи говорителят на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Той уточни, че стрелбата е била предшествана от проявена от 51-годишния мъж агресия и закани с насочено срещу 23-годишната жена оръжие. Случката се е разиграла вчера следобед на улица в квартал „Изток“.

23-годишна жена срещнала 51-годишния съкварталец и между двамата започнала разпра. Между семейството на младата жена и стрелеца имало стар скандал, който по-възрастният решил да изясни на улицата. Агресията обаче бързо взела превес над разума, той извадил газ-сигнален пистолет и произвел към лицето на опонентката си няколко изстрела.

Пострадалата била транспортирана за преглед в МБАЛ-Пазарджик, където е установено, че са нанесени наранявания в областта на лицето. След прегледа жената е освободена, пише още 24 часа.

Полицейски служители от местния полицейски участък бързо установили и задържали нападателя. Иззет бил и газ-сигналният пистолет, с който са произведени изстрелите. Работата по случая продължава, води се бързо производство.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Пожар на магистрален газопровод за битово снабдяване във Враца

admin

Обраха хранителен магазин в Благоевград

Дани Тренчева

Задържаха мъж за убийството в Боснек

Дани Тренчева

Отбелязваме зимния Кръстовден

admin

Издирван във Франция мъж е задържан в Благоевград

Дани Тренчева

Миланов: Пътят не е основната причина за трагедията на АМ „Струма“

Дани Тренчева

Leave a Comment