08.09.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов: Честит патронен празник на училищата в Симитли и Крупник

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов поздравява директорте, учителите и учениците на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – село Крупник по повод патронния празник на двете учебни заведения:

Приемете моите най – искрени пожелания по случай патронния празник на Вашите училища. През последните две години образователната ни система бе изправена пред множество перипетии, свързани с пандемията от COVID – 19. Всички вие – ръководство, учители и ученици показахте, че имате дух, желание и воля и успяхте да се адаптирате.

Благодарение на вашия професионализъм, скъпи учители, нашите деца получават съвременно и модерно образование, отговарящо на всички съвременни изисквания.

Благодарение на вашето желание за знание, скъпи ученици Вие постигате високи образователни и спортни постижения, с които прославяте Община Симитли у нас и по света.

Благодарение на вашата подкрепа, скъпи родители, нашите деца са едни от най – мотивираните и целеустремени да достигат до нови, все по – високи върхове.

В този тържествен ден изразявам своето дълбоко уважение и признателност, към всички Вас, за постигнатите успехи, които са плод на всеотдаен и упорит труд.

Приемете искрените ми пожелания за здраве, щастие и вдъхновение, сили за преодоляване на трудностите, лични и професионални успехи.

Бъдете все така отговорни и последователни в своята високохуманна мисия да възпитавате и давате знания на нашите деца.

На Вас, скъпи ученици, пожелавам да бъдете смели, инициативни и упорити. Усвоявайте знания и опит, следвайте мечтите си и вярвайте в себе си!

Честит празник!

Апостол Апостолов,

Кмет на община Симитли

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Мъж от Симитли издъхна на стола във фризьорски салон

admin

Автобус блъсна пешеходец край Гоце Делчев

admin

/НА ЖИВО/ Редовна сесия на Общински съвет Благоевград

admin

Ресторантьори и собственици на заведения от Благоевград се включиха в националния протест срещу новите ограничения

Дани Тренчева

Задържаха 18-годишен от Сандански и 35-годишен от Благоевград за канабис

Най – малките звезди на „Септември“ (Симитли) с второ и четвърто място на турнира „Петрич Къп“

Дани Тренчева

Leave a Comment