21.01.2022
Пулсът на Югозапада

3 005 лв. бяха събрани от Богоявленския кръст в село Черниче, набират се предложения в какво общо благо да бъдат инвестирани

3 005 лв. успяха да съберат жителите на село Черниче от Богоявленския кръст. Всяка година по традиция средствата се инвестират с цел облагородяване на селото. В тази връзка от кметската управа обявиха в страницата си във „Фейсбук“, че набират предложения в какво общо благо да бъдат инвестирани парите.

Припомняме, че тази година четиринадесет мъже от село Черниче се хвърлиха в студените води, за да извадят Богоявленския кръст. Големият късметлия се оказа 42-годишният Ангел Андреев.

За поредна година момчетата и мъжете, хвърлили се в студените води, за да извадят Богоявленския кръст, дадоха пример и показаха, че са единни. Всеки един от тях бе облечен с тениска с послание, а именно герба на село Черниче и думите „Слава във висините Богу, и на земята мир между човеците благоволение“.

Related posts

Нови контейнери за битови и строителни отпадъци се поставят в община Петрич

Дани Тренчева

ЗАПОЧНА РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА ОБХОДНОТО ТРАСЕ НА БАНСКО

admin

Семейство с две деца остана без дом след пожар в Петричко

Дани Тренчева

Акция на полицията в Петрич срещу разпространението на наркотици

Дани Тренчева

Investors May Cheer Q2 Earnings, But That isn’t Making The Outlook Better

admin

Жребий определи състава на подвижните СИК за избиратели, поставени под карантина или задължителна изолация по време на изборите за президент и вицепрезидент и НС, съгласно Законa за здравето

Дани Тренчева

Leave a Comment