01.05.2024
Култура и изкуство

Хороскоп за 21 февруари

ОВЕН

За повечето от Овен вторник ще бъде труден ден. Трудностите ви са свързани с работата или бизнеса. Възникват проблеми, които на този етап са трудно разрешими. Трябва да изчакате провеждането на преговори и едва след това да взимате решение за бъдещата си дейност.

ТЕЛЕЦ

При Телците проблемите не са малки, но за вас сега е по-важно предварително да обмислите действията си, които имат отношение към бъдещата ви активност. Потърсете приятелско съдействие, а още по-добре e да разговаряте с влиятелни хора, които са съгласни да ви подадат ръка.

БЛИЗНАЦИ

Във вторник Близнаците се делят на два типа. За едните денят е сравнително добър, докато при другите обстоятелствата са по-негативни. Но всички от вас ще имат успешен професионален ден и някои досегашни проблеми ще отпаднат. Успешен ден за вашите делови контакти.

РАК

За Раците този ден може да се окаже твърде ползотворен. Реализацията ви днес е свързана предимно с професионалната ви дейност и с бизнеса. В службата се налага да докажете кадърността и възможностите си на практика. Едва по-късно можете да разговаряте по въпросите, които ви интересуват.

ЛЪВ

Вторник е добър за Лъвовете. Днес проблемите ви касаят дома и контактите. Цялата си енергия трябва да насочите към работния ден. Той ще бъде наистина успешен. При бизнесмените също е така, но само ако не провеждате преговори или делата ви не ви задължават да пътувате.

ДЕВА

Повечето от Дева са в плен на една или повече свои идеи, но за момента едва ли можете да осъществите нещо на практика. Идеите ви се нуждаят от по-дълбока разработка, защото в този си вид са неприложими. По отношение на наемните работници денят не е много лош, но трябва да бъдете по-настоятелни в работата си.

ВЕЗНИ

За Везните вторник изобилства с трудности. Денят ще ви създаде грижи, но те не са свързани с работата ви. Само при някои от вас е възможно да възникне конфликт от професионално естество, в чиято основа лежат парите. По-добра реализация ще имат контактите ви. Днес не е изключено да възникнат проблеми в любовните отношения.

СКОРПИОН

За малка част от Скорпионите вторник е успешен ден. За останалите денят идва с много проблеми, но ако действате настойчиво и последователно, не след дълго ще тържествувате. Скорпионите ще имат трудности с контактите и по тази причина не бива да разчитат много на тях. Избягвайте служебните противоречия с началниците си.

СТРЕЛЕЦ

Вторник е щастлив ден за вас, но не е сигурно, че ще успеете да оползотворите позитивните дадености. Повечето от Стрелец ще имат добра професионална реализация, но са застрашени от увличането по идея, която на пръв поглед е твърде съблазнителна, но практическата й стойност е много слаба. Не хабете силите си в загубени каузи и нереалистични проекти.

КОЗИРОГ

Във вторник Козирозите се сблъскват с проблеми и неприятности. Това е особено валидно за работния ви ден. Дори и съдействието, което трябва да ви окажат вашите началници, ще бъде отказано на мнозина. Малко от вас ще съумеят да балансират през деня. Най-добро развитие ще имат вашите контакти, които ще отворят пред вас нови хоризонти.

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеите ще разпиляват силите си в помощ на другите, а вашата работа накрая се оказва несвършена. Не бива да допускате тази грешка, защото наистина ще закъсате и дори при изпълнението на всичките задачи търсете линията на най-малкото съпротивление. Денят предоставя възможности за печалби от основната ви дейност.

РИБИ

Всички от Риби са във възход и вторник е денят, когато най-силно ще го чувствате. Еднакво добре се развиват вашите лични и служебни дела. В работата си сте направо виртуозни. Същото се отнася и до извънслужебната ви активност, която днес на много от вас ще донесе парични приходи. Ще бъдете удовлетворени както от свършеното от вас, така и от заплащането му.

Related posts

Православната църква почита паметта на 70 Христови ученици

Дани Тренчева

Неочаквана среща и увеличение на заплатата очакват две зодии

admin

Отбелязваме Успението на Свети Теодосий Търновски

Дани Тренчева

Стефановден е!

Дани Тренчева

С шествие и ритуално захранване на конете Банско ще отбележи Тодоровден

Дани Тренчева

Днес църквата почита св.свмчк.Власий – Власовден

Дани Тренчева

Leave a Comment