30.04.2024
България Темида

Условна присъда за 19 годишен, откраднал 42 хил. лева от местоработата си

Млад мъж, на 19 години, се призна призна за виновен пред Районния съд в Кюстендил за кражба на над 42 хил. лв. от каса на бензиностанция в града, съобщиха от пресцентъра на съда. Причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени.

Мъжът с инициали М. Б. ще изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от три години.

Обвиняемият, който е неосъждан към момента, се призна за виновен в това, че чрез разбиване на прозорец, от метална незаключена каса в офис в сграда на бензиностанция, е отнел 42 275 лв.

Обвиняемият е осъществил деянието при пряк умисъл, се казва в определението на съда. Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда и не подлежи на обжалване.

Престъплението е извършено на 15 февруари, казаха за БТА от полицията.

В ранните часове извършителят е проникнал с взлом в офиса и взел наличните в касата пари. В резултат на предприетите от полицията действия, няколко часа по-късно при проведени процесуални действия, в жилището на 19-годишния служител на фирмата в с. Шишковци, община Кюстендил, служителите на МВР са открили цялата открадната сума.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Ромски оркестър „изпраща“ Радостин Василев пред ММС

Вдигат социалната пенсия за старост от 25 декември

Дани Тренчева

Започва полицейска акция в цялата страна, ще се проверяват камиони и автобуси

admin

Протест на спeциалисти по медицински грижи пред Здравното министерство

Дани Тренчева

Драгомир Заков: Имаме нужда от боеспособна армия

admin

Актуализираха списъка на държавите по цветови зони за влизане у нас

Дани Тренчева

Leave a Comment