19.03.2024
Пулсът на Югозапада Сандански

Сандански избира своя будител на 2021 година

По инициатива на Народно читалище „Отец Паисий-1919“ за четвърта поредна година в Сандански ще изберат „Будител на годината“. Целта е да се открояват и възнаграждават личности, изявили се в сферата на културата, образованието, науката, изкуството и предали силно духовно послание към Санданската общественост.

Как да номинирате?
Предложение за „Будител на 2021 година за Община Сандански”, може да направи всеки пълнолетен жител на Община Сандански като номинира личност, свързана с културното и духовно развитие. Номинациите трябва да бъдат предложени чрез кратък мотивиран текст, който да бъде изпратен до 17 октомври 2021 на фейсбук страницата на Народно читалище „Отец Паисий-1919”, на email: chitalishte.sandanski@gmail.com или на място, в офиса ни, на ул. „Македония“ 53.

Какво следва нататък?
Комисия ще отсее подходящите номинации и на 25 октомври 2021 ще бъдат обявени номинираните личности за „Будител на 2021 година за Община Сандански” във фейсбук страницата на Народно читалище „Отец Паисий-1919“.
Комисията, чийто състав ще обявим скоро, ще избере най-достойния сред достойните „Будител на 2021 година за Община Сандански“.

Всички номинирани ще бъдат наградени на специална церемония на 1 ноември в Епископска Базилика.

Related posts

Откриха банкова сметка в помощ на семействата, засегнати от пожара в квартала „Струмско“

Дани Тренчева

Бедните деца на една “бедна” Община

admin

От утре! 11 улици в Симитли остават без водоподаване заради реконструкция на водопровод

Полицията с официална информация за двойното убийство в Благоевград

Дани Тренчева

Аварийно спиране на газоподаването за Благоевград

Дани Тренчева

25 000 евро за млади земеделци и фермери в Пиринско

admin

Leave a Comment