27.07.2024
Пулсът на Югозапада

Щастливите и красиви млади майки на село Долно Осеново празнуваха Бабинден

11 са новородените в село Долно Осеново, община Симитли през 2021 година. От тях 7 са момчета и 4 момичета.

Щастливите и красиви млади майки на селото празнуваха Бабинден, както всяка година – по традиция на 21 януари – Деня на родилната помощ.

На празника присъстваха и кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, който отправи поздравления и пожелания за още повече деца тази година. „Много ми е приятно, че съм тук сред вас. Нека ви е честит празника. Пожелавам ви да върнете старата слава на Долно Осеново и отново да бъдете селото с най – голяма раждаемост. Бъдете живи и здрави, много обичани и щастливи. И се пазете, защото нещата с пандемията са много сериозни. Вие като родители трябва да бъдете още по – отговорни и да пазите наследниците си, защото децата са нашето бъдеще“, каза кметът Апостол Апостолов.

Кметът на селото – Бисер Сегменов, който също не пропусна празника поздрави празнуващите като им пожела много веселие и щастливи дни.

В деня, празничен за лекари, акушерки, медицински сестри, младите майки, изказаха трогателно благодаря за грижите, които полагат ежедневно за тях и техните деца.

Related posts

40- годишната жена, ранена в катастрофата при Монца, край Благоевград е починала

admin

Драстично увеличение в цените на жилищата в Благоевград

admin

НАП запечатва дискотеката на Любомир Палаханов

Дани Тренчева

Започва кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда

Дани Тренчева

Кметът Апостол Апостолов: Честит ден на родилната помощ! Честит Бабинден! Нека си пожелаем да се раждат повече деца, защото те са нашето бъдеще!

Дани Тренчева

Жребий определи състава на подвижните СИК за избиратели, поставени под карантина или задължителна изолация по време на изборите за президент и вицепрезидент и НС, съгласно Законa за здравето

Дани Тренчева

Leave a Comment