07.12.2023
Пулсът на Югозапада

Щастливите и красиви млади майки на село Долно Осеново празнуваха Бабинден

11 са новородените в село Долно Осеново, община Симитли през 2021 година. От тях 7 са момчета и 4 момичета.

Щастливите и красиви млади майки на селото празнуваха Бабинден, както всяка година – по традиция на 21 януари – Деня на родилната помощ.

На празника присъстваха и кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, който отправи поздравления и пожелания за още повече деца тази година. „Много ми е приятно, че съм тук сред вас. Нека ви е честит празника. Пожелавам ви да върнете старата слава на Долно Осеново и отново да бъдете селото с най – голяма раждаемост. Бъдете живи и здрави, много обичани и щастливи. И се пазете, защото нещата с пандемията са много сериозни. Вие като родители трябва да бъдете още по – отговорни и да пазите наследниците си, защото децата са нашето бъдеще“, каза кметът Апостол Апостолов.

Кметът на селото – Бисер Сегменов, който също не пропусна празника поздрави празнуващите като им пожела много веселие и щастливи дни.

В деня, празничен за лекари, акушерки, медицински сестри, младите майки, изказаха трогателно благодаря за грижите, които полагат ежедневно за тях и техните деца.

Related posts

„Левски“ (Крупник) не успя да победи „Спортист“ (Падеш)

Дани Тренчева

Поздравителен адрес от кмета на Симитли, Апостол Апостолов по повод 24-ти май

Полицията с официална информация за двойното убийство в Благоевград

Дани Тренчева

Лавинна опасност в Пирин и района над Банско

Дани Тренчева

Днес награждават най-добрите спортисти в община Симитли

admin

71-годишна пострада край Петрич

admin

Leave a Comment