29.05.2022
Пулсът на Югозапада

Щастливите и красиви млади майки на село Долно Осеново празнуваха Бабинден

11 са новородените в село Долно Осеново, община Симитли през 2021 година. От тях 7 са момчета и 4 момичета.

Щастливите и красиви млади майки на селото празнуваха Бабинден, както всяка година – по традиция на 21 януари – Деня на родилната помощ.

На празника присъстваха и кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, който отправи поздравления и пожелания за още повече деца тази година. „Много ми е приятно, че съм тук сред вас. Нека ви е честит празника. Пожелавам ви да върнете старата слава на Долно Осеново и отново да бъдете селото с най – голяма раждаемост. Бъдете живи и здрави, много обичани и щастливи. И се пазете, защото нещата с пандемията са много сериозни. Вие като родители трябва да бъдете още по – отговорни и да пазите наследниците си, защото децата са нашето бъдеще“, каза кметът Апостол Апостолов.

Кметът на селото – Бисер Сегменов, който също не пропусна празника поздрави празнуващите като им пожела много веселие и щастливи дни.

В деня, празничен за лекари, акушерки, медицински сестри, младите майки, изказаха трогателно благодаря за грижите, които полагат ежедневно за тях и техните деца.

Related posts

Потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип в село Брежани с нова интересна инициатива – изработват мартеници

Дани Тренчева

Двама задържани за шофиране след употреба на алкохол в Югозапада

Възпитаници на детски градини в Благоевград откриха благотворителен базар в помощ на деца, пострадали от войната в Украйна

Дани Тренчева

Митничари на Кулата спипаха рекордно количество цигари без бандерол

В Белица повишават заплатите на ваксинираните общински служители

Дани Тренчева

Въвежда се режим на водоползването за високите части на село Крупник, заради разрушени участъци от довеждащия водопровод

Дани Тренчева

Leave a Comment