21.02.2024
България Темида

Условна присъда за 19 годишен, откраднал 42 хил. лева от местоработата си

Млад мъж, на 19 години, се призна призна за виновен пред Районния съд в Кюстендил за кражба на над 42 хил. лв. от каса на бензиностанция в града, съобщиха от пресцентъра на съда. Причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени.

Мъжът с инициали М. Б. ще изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от три години.

Обвиняемият, който е неосъждан към момента, се призна за виновен в това, че чрез разбиване на прозорец, от метална незаключена каса в офис в сграда на бензиностанция, е отнел 42 275 лв.

Обвиняемият е осъществил деянието при пряк умисъл, се казва в определението на съда. Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда и не подлежи на обжалване.

Престъплението е извършено на 15 февруари, казаха за БТА от полицията.

В ранните часове извършителят е проникнал с взлом в офиса и взел наличните в касата пари. В резултат на предприетите от полицията действия, няколко часа по-късно при проведени процесуални действия, в жилището на 19-годишния служител на фирмата в с. Шишковци, община Кюстендил, служителите на МВР са открили цялата открадната сума.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

20 области в страната са в тъмночервена зона по заболеваемост от COVID-19

Дани Тренчева

Честваме Денят на народните будители

admin

Пиян шофьор с над 4 промила алкохол в кръвта самокатастрофира

admin

Гешев се оплака от политически натиск пред ЕК

Дани Тренчева

Прокуратурата внесе искане за разпит на Божков

admin

Черна статистика

admin

Leave a Comment