26.06.2022
България Политика

Спор провали първото заседание на работната група за зеления сертификат

Първото заседание на работната група за зеления сертификат се провали заради спор дали да се излъчва на живо и впоследствие беше прекратено.

От „Възраждане“ излъчиха на живо във Фейсбук началото на заседанието и посочиха, че държат на прозрачност. Експертите от Министерския съвет обаче възразиха, че не желаят и не са давали съгласие да бъдат излъчвани онлайн. От тяхна страна имаше предложение да се записва с диктофон, а не с камера.

След като не се стигна до разбирателство, координаторът на работната група проф. Радка Аргирова, която е и съветник на премиера по въпросите на пандемията от COVID-19, обяви, че тогава представителите на МС си тръгват. Искаме да разговаряме с вас и нищо повече, уточни тя и минути по-късно прекрати заседанието.

След това Деян Николов от „Възраждане“ коментира, че очаква двете страни да се договорят за условията, при които да се провеждат заседанията.

Източник: БТА

Related posts

Без допълнителните машини на балотажа в неделя

Дани Тренчева

15% ръст на цените в хотелите

Дани Тренчева

Прогноза от КЕВР: 20-30% поскъпване на тока и парното от януари

Дани Тренчева

До 120 см сняг в района на Банско, има опасност от лавини

Дани Тренчева

Министерството на здравеопазването е осигурило достатъчни количества от лекарствени продукти, приложими при пациенти с COVID-19

Дани Тренчева

Рашков: Открити са десетки нарушения, свързани с подвижните урни

Дани Тренчева

Leave a Comment