22.04.2024
112

СЛЕД ГОНКАТА С МИГРАНТИ: Пострадалият полицай е в критично състояние

С тежка черепно-мозъчна травма е полицаят, пострадал след гонката с нелегални мигранти в София, съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ „Св.Анна“. В болницата са настанени още трима пострадали мигранти и шофьорът, който ги е превозвал.

Касае за тежко черепно-мозъчна травма със счупени кости на черепа, хематом и сериозно увреждане на мозъка. Болният се настанява в реанимация, поне за 24 часа ще бъде в медикаментозна кома.

За полицая е направено всичко възможно, каквито са възможностите за лечение, обясниха от лечебното заведение. Операцията е приключила в отделението по неврохирургия, остава на апаратна вентилация, обясниха още лекарите. Състоянието на полиция е критично.

„Шофьорът(43) г. е с остър хирургичен корем. Хоспитализиран в Клиника по хирургия. Единият мигрант е с фрактура на бедро. Хоспитализиран в Клиника по
ортопедия. Вторият мигрант е със Скалпова рана. Хоспитализиран е в Клиника по неврохирургия. Третият мигрант е с травма на шията. Хоспитализиран е в Клиника по неврохирургия“, съобщават от УМБАЛ „Св. Анна“.

Related posts

Арестуваха въоръжен мъж на протеста пред Народното събрание

Дани Тренчева

Четирима задържани за трафик на хора с цел сексуална експлоатация

admin

Гореща пепел в училищен двор: Ученик е с изгаряния на краката

Дани Тренчева

Издирван във Франция мъж е задържан в Благоевград

Дани Тренчева

Разследва се тежък пътен инцидент в Пернишко

Дани Тренчева

Сарафов за „Струма“: Имало е взрив, въпросът е дали отвътре или при сблъсъка с мантинелите

Дани Тренчева

Leave a Comment