13.04.2024
112 Благоевград Пулсът на Югозапада

Момче на 14 години е с прободна рана в корема след купон Благоевград

Момче на 14 години е пострадало с прободна рана в областта на корема след спречкване с други непълнолетни момчета, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград (ОДМВР). Сигнал за пострадалото момче е подаден около 4:30 часа тази нощ.

По първоначална информация 14-годишното момче е било на гости на негов приятел на същата възраст. Те поканили и две момчета на 15 и 17 години, с които се скарали при пристигането им, а разпрата продължила и по телефона, съобщават от ОДМВР – Благоевград.

Младежите се срещнали в района на бул. „Васил Левски“ в Благоевград, където при физическо спречкване 15-годишният е нанесъл прободна рана в областта на корема на 14-годишния младеж. Пострадалото момче е настанено за лечение в МБАЛ-Благоевград, където е установено, че няма засегнати вътрешни органи.

Непълнолетните участници в инцидента, както и родителите им са установени, посочват от полицията в Благоевград. За случая е уведомена Дирекция „Социално подпомагане“ – Благоевград, образувано е и досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава, съобщават още от полицията.

Related posts

Д-р Вл. Таковски ще защитава интересите на община Благоевград при актуализиране на общинската здравна карта

Въоръжен грабеж в София

admin

Жестока катастрофа в Благоевград

admin

Горяха стопански постройки в района на “Старо Струмско”

Дани Тренчева

Обединената кукерска група на Община Симитли с награда за придържане към традициите от „Кукерски игри в Пиринско 2022“

Дани Тренчева

Пребиха шефа на “Общинската полиция” – Разлог Методи Колев, нападателите задържани

Дани Тренчева

Leave a Comment