09.12.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

„Септември“ (Симитли) изпусна трите точки от „Спортист“ (Своге)

„Септември“ (Симитли) записа в актива си загуба с 1:0 от „Спортист“ (Своге). Точен за гостите, в 92-ата минута, бе Георги Николов. Мачът се игра на „Арена Симитли“, като имаше много интересни моменти в срещата между двата тима.

Треньорът на септемврийци Троян Радулов коментира пред Simitli.info, че отборът му е показал добра игра и е заслужава поне 1 точка, но в последния момент късметът на противника е надделял.

„Заради лошите атмосферни условия и силния вятър не се получи добър футбол. Двата отбора предприеха по – сигурна тактика. В края на мача се хвърлихме по-агресивно в игра, но бяхме „наказани“, губейки едната точка, която можехме да спечелим“, каза още той.

Радулов допълни, че противникът на „Септември“ не е бил по – добрия отбор на терена, що се касае до показаната игра от футболистите, но явно е бил с повече късмет.

Related posts

Ученици от две училища в община Симитли в междуучилищно коледно състезание по български език и литература „Написаното остава, пишете правилно!“

Дани Тренчева

Отбелязваме Седмица на гората под мотото „Аз обичам гората”

admin

Под 1000 на 100 хил. души е заболеваемостта от COVID – 19 на 14-дневна база в Благоевградска област

Дани Тренчева

63-годишен шофьор изгуби контрол над автомобила си и се удари в бетонова ограда

Дани Тренчева

Второкласници за пример! Ученици от училището в Крупник, заедно с класния си ръководител, изработиха макет на паметника Шипка

Дани Тренчева

Пребиха шефа на “Общинската полиция” – Разлог Методи Колев, нападателите задържани

Дани Тренчева

Leave a Comment