28.03.2024
Пулсът на Югозапада

„Септември“ (Симитли) записа загуба в контролен мач срещу „Ботев“ (Ихтинам)

„Септември“ (Симитли) изигра поредната си контролна среща, този път срещу „Ботев“ (Ихтиман). Септемврийци загубиха двубоя с резултат 3 на 2.

В контролната среща „Септември“ (Симитли) игра с два състава в двете полувремена. Трите гола в мрежата на отбора ни паднаха още в първите минути на срещата, като до 15-та минута „Ботев“ (Ихтиман) вече водеше с 3 на 0.

През второто полувреме, когато на терена влезна втория състав, „Септември“ (Симитли) се мобилизиран и успя да върне два гола в противниковата врата. Точни за септемврийци бяха Димитър Митев в 50-ата минута и Нелсън в 70-ата. Новите попълнения в отбора показаха добра игра на терена, коментира старши треньорът Спас Стоименов.

„Много слабо първо полувреме изиграхме. Играчите ни подцениха съперника и не вложиха всичко от себе си, тъй като е контролна среща“, каза още той.

Следващата контролна среща на „Септември“ (Симитли) е срещу „Беласица“ (Струмица). Мачът ще се играе в събота. Припомняме, че в неделя (06 февруари) септемврийци трябваше да играят срещу „Брегалница“ (Щип), но мачът бе отменен заради много заболели футболисти от противниковия отбор.

Related posts

Шестокласници и седмокласници от училището в Крупник с интересна патриотична инициатива

Дани Тренчева

Областен информационен център – Благоевград с открита приемна в Симитли

Дани Тренчева

Откриха банкова сметка в помощ на семействата, засегнати от пожара в квартала „Струмско“

Дани Тренчева

В Банско стартира кампанията за подаване на заявления за дърва за огрев

admin

Кметът Иванка Чакалска чете приказки на децата от детската градина в село Крупник по повод „Седмица на четенето“

Дани Тренчева

Спират водата в Симитли заради изместване на довеждащия водопровод

admin

Leave a Comment