04.10.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

Ръководството и служителите на община Симитли изразяват съболезнования на близките на загиналите в село Рояк и е тежката катастрофа на АМ „Струма“

Две ужасяващи трагедии белязаха страната ни за по-малко от 24 часа! При първия инцидент, деветима души загубиха живота си в пожар в дом за възрастни хора в село Рояк, а при втория 45 души от Република Северна Македония загинаха в автобусна катастрофа на автомагистрала „Струма“.

Ръководство и служителите на общинска администрация – Симитли поднасят своите най-искрени съболезнования към семействата, близките и приятелите на загиналите в двата инцидента!

Болката на всички ни е огромна, както и мъката, която изпитваме, по загубата на човешките животи! Нека Бог да ги прощава!

Община Симитли е в пълна готовност да окаже помощ и съдействие на Община Варна, както и на Република Северна Македония във връзка с двете трагедии!

Related posts

Близо един милион лева ще струва ремонтът на дупките на улиците в Благоевград

admin

Църквата поиска община Благоевград да дари имота при пазара за строеж на храм „Св. Мина“

Лятната ковидна вълна започна да покосява медиците на първа линия в МБАЛ – Благоевград

admin

И в трите училища на територията на община Симитли обучението продължава да е на ротационен принцип, с изключение на учениците от 1 до 4 клас

Дани Тренчева

Приеха бюджета на Асоциацията по ВиК за 2022 година

admin

Отличие за пожарникарите, спасили две бебета в Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment