25.01.2022
България Политика

Румен Радев към ИТН: Вече доказахте себе си като част от промяната на България

Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от промяната на България. Много български избиратели продължават да виждат във вас надеждата за една нова и откровена политика, която назовава ясно проблемите и решенията, а не ги замита под килима“.

Това каза президентът Румен Радев на представителите на „Има такъв народ“ в рамките на консултациите за съставянето на правителство.

„Убеден съм, че с опита, особено от изминалата година, вие вече имате ясна представа за предизвикателствата и задачите пред едно ново управление и имате готовност да допринесете активно за тяхното решаване“, каза държавният глава.

„Ние заявихме отдавна, че ще направим всичко по нашите сили да има едно нормално правителство в страната, защото предизвикателствата са много по-големи, отколкото преди 3 месеца.“, каза от своя страна Тошко Йорданов.

Ще продължим да бъдем такива, каквито сме – без политическо лицемерие, ще назоваваме нещата такива, каквито са. Ще бъдем предвидими и лоялни партньори, ако колегите от останалите парламентарно представени сили също бъдат такива“, каза Йорданов.

„Моделът „ГЕРБ и ДПС“ все още не е разграден и се надявам да има достатъчно здрав разум в останалите партии, които твърдят, че искат да направят също това“, допълни той.

Източник: btvnovinite.bg

Снимка: btvnovinite.bg

Related posts

Православната църква почита Св. прор. Даниил и св. 3 отроци Анания, Азария и Мисаил

Дани Тренчева

Кои антигенни тестове могат да се прилагат в училище

Дани Тренчева

Важни промени за пенсиите влизат в сила след месец

Дани Тренчева

Узyнoв и Бoбoĸoв осъдиха пpoĸypaтypaтa зa бeздeйcтвиe

Дани Тренчева

Експерт: Цената на бензина може да достигне и 3 лева

11 181 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през изминалото денонощие

Дани Тренчева

Leave a Comment