12.08.2022
България Политика

Румен Радев към ИТН: Вече доказахте себе си като част от промяната на България

Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от промяната на България. Много български избиратели продължават да виждат във вас надеждата за една нова и откровена политика, която назовава ясно проблемите и решенията, а не ги замита под килима“.

Това каза президентът Румен Радев на представителите на „Има такъв народ“ в рамките на консултациите за съставянето на правителство.

„Убеден съм, че с опита, особено от изминалата година, вие вече имате ясна представа за предизвикателствата и задачите пред едно ново управление и имате готовност да допринесете активно за тяхното решаване“, каза държавният глава.

„Ние заявихме отдавна, че ще направим всичко по нашите сили да има едно нормално правителство в страната, защото предизвикателствата са много по-големи, отколкото преди 3 месеца.“, каза от своя страна Тошко Йорданов.

Ще продължим да бъдем такива, каквито сме – без политическо лицемерие, ще назоваваме нещата такива, каквито са. Ще бъдем предвидими и лоялни партньори, ако колегите от останалите парламентарно представени сили също бъдат такива“, каза Йорданов.

„Моделът „ГЕРБ и ДПС“ все още не е разграден и се надявам да има достатъчно здрав разум в останалите партии, които твърдят, че искат да направят също това“, допълни той.

Източник: btvnovinite.bg

Снимка: btvnovinite.bg

Related posts

Гешев: Надявам се на синхрон в работата с МВР

Дани Тренчева

Покрай Коледа и Нова година: БАБХ е пратила за унищожаване над 17 тона храни

Дани Тренчева

Отлагат обработването на пътна настилка в участъка на изгорелия автобус на „Струма“

Дани Тренчева

Румен Радев: Служебното правителство поема отговорност за управленито на България в труден момент за страната ни

admin

Скандали в парламента заради здравните осигуровки на бежанците

admin

Важна информация за НВО в 7 и 10 клас

admin

Leave a Comment