10.12.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

Проходими при зимни условия са пътищата в община Симитли

Проходими при зимни условия са пътищата на територията на община Симитли. Към момента в града и по-ниските части на общината вали мокър сняг, като в зелените части се е образувала лека снежна покривка.

В град Симитли пътищата са мокри и хлъзгави, тъй като вали мокър сняг. Създадена е организация за извършването на зимно почистване по общинската пътна мрежа, като за целта е избрана фирма, с която има сключен договор. 

Жители на община Симитли сигнализираха за затруднено преминаване по пътя Полето – Брежани заради снеговалежите. Във връзка с инцидента, който възникна вчера по пътното трасе, апелираме към шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост. Припомняме, че по пътя няма поставени мантинели, което създава предпоставки за възникването на инциденти, така че шофирайте внимателно!

От Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че временно се ограничава движението по път II-19 Симитли – Разлог през проход „Предел“ за МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета поради обилен снеговалеж и снегопочистване.

Водачите на моторни превозно средства трябва да имат предвид, че движението в участъка Железница – Симитли от км 373+410 до 375+910 на главен път Е-79 се осъществява с повишено внимание поради изграждане на пътен възел „Симитли 1“ и директно трасе към АМ Струма.

Освен това преминаването по път II-19 Симитли – Банско при км 8+500 в района на село Градево се осъществява с повишено внимание поради подкопаване на пътното тяло. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

Related posts

Кметът Апостол Апостолов: Честит ден на родилната помощ! Честит Бабинден! Нека си пожелаем да се раждат повече деца, защото те са нашето бъдеще!

Дани Тренчева

Детско юношеска школа на „Пирин“ Благоевград въведе забрани за възпитаниците си

admin

Днес предават бюлетините за вота в неделя

Дани Тренчева

Кандидат-студентите отново могат да посетят Американския университет виртуално

Дани Тренчева

Бездомни кучета нахапаха четири деца в благоевградския кв.Струмско

admin

В Банско вече ухае на вкусни гозби, 3 дни кулинарни изкушения, концерти и стари занаяти

admin

Leave a Comment