27.06.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Проходими при зимни условия са пътищата в община Симитли

Проходими при зимни условия са пътищата на територията на община Симитли. Към момента в града и по-ниските части на общината вали мокър сняг, като в зелените части се е образувала лека снежна покривка.

В град Симитли пътищата са мокри и хлъзгави, тъй като вали мокър сняг. Създадена е организация за извършването на зимно почистване по общинската пътна мрежа, като за целта е избрана фирма, с която има сключен договор. 

Жители на община Симитли сигнализираха за затруднено преминаване по пътя Полето – Брежани заради снеговалежите. Във връзка с инцидента, който възникна вчера по пътното трасе, апелираме към шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост. Припомняме, че по пътя няма поставени мантинели, което създава предпоставки за възникването на инциденти, така че шофирайте внимателно!

От Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че временно се ограничава движението по път II-19 Симитли – Разлог през проход „Предел“ за МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета поради обилен снеговалеж и снегопочистване.

Водачите на моторни превозно средства трябва да имат предвид, че движението в участъка Железница – Симитли от км 373+410 до 375+910 на главен път Е-79 се осъществява с повишено внимание поради изграждане на пътен възел „Симитли 1“ и директно трасе към АМ Струма.

Освен това преминаването по път II-19 Симитли – Банско при км 8+500 в района на село Градево се осъществява с повишено внимание поради подкопаване на пътното тяло. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

Related posts

Потрошени автомобили в Благоевград и Гоце Делчев

Дани Тренчева

150 години от рождението на Гоце Делчев ще бъдат отбелязани тържествено в Благоевград

Дани Тренчева

Община Симитли разкрива временен преброителен пункт

Дани Тренчева

С водосвет за здраве бе отбелязан днешният християнски празник в СБАЛО „Св. Мина“

Дани Тренчева

Старшата на „Септември“ със загуба срещу „Пирин“

admin

Доброволци зарадваха възрастни хора от Банско преди Великден

admin

Leave a Comment