01.12.2022
112 България

Претърсват дома на футболиста Георги Йомов

Има задържан за престрелката на бензиностанция на Околовръстното шосе в София от късно снощи. Това е футболистът на ЦСКА Георги Йомов. При екшъна пострадаха двама мъже. Междувременно от сутринта полицията извършва изземвания и претърсвания в дома на футболиста.

Към момента Георги Йомов е единственият задържан за снощния екшън на Околовръстното шосе, при който бяха простреляни двама мъже.

Часове наред продължават претърсванията, периметърът около имота е отцепен. До задържането на Йомов се стига след като е разпитан в 7-мо Районно управление.

Пред разследващите футболистът е разказал, че на бензиностанцията е станал конфликт между брат му и група непознати. Впоследствие брат му се обадил на баща им, а след пристигането му той е произвел изстрели по двама души.

Простреляните са 26-годишният Марио Вълчев и 36-годишният Иван Петров. Вълчев е прострелян в двата крака, опериран е, контактен е, разпитан е и е освободен от болницата. Петров е настанен във ВМА. На местропроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон от 9мм пистолет.

Прегледани са камерите на бензиностанцията. Полицията издирва брата и бащата на Георги Йомов. По случая е образувано досъдебно производство. Очаква се да стане ясно дали прокуратурата ще повдигне обвинение на футболиста на ЦСКА. Засега от футболния клуб отказват коментар.

Related posts

Заев: Пътници на задните седалки са счупили прозорец, за да се спасят

Дани Тренчева

НАП: 2,3 млрд. лева повече са събрани спрямо 2020 година

Дани Тренчева

Минеков: Министерството на културата няма никакви отношения с в. „Труд“

Дани Тренчева

Отпада зеленият серификат за достъп до сградите на НС

Дани Тренчева

Шефът на „Сиела Норма“ извикан да дава разяснения в МВР

Дани Тренчева

„Булгаргаз” предложи по-ниска цена на газа за март

Дани Тренчева

Leave a Comment