28.03.2024
112 България

Претърсват дома на футболиста Георги Йомов

Има задържан за престрелката на бензиностанция на Околовръстното шосе в София от късно снощи. Това е футболистът на ЦСКА Георги Йомов. При екшъна пострадаха двама мъже. Междувременно от сутринта полицията извършва изземвания и претърсвания в дома на футболиста.

Към момента Георги Йомов е единственият задържан за снощния екшън на Околовръстното шосе, при който бяха простреляни двама мъже.

Часове наред продължават претърсванията, периметърът около имота е отцепен. До задържането на Йомов се стига след като е разпитан в 7-мо Районно управление.

Пред разследващите футболистът е разказал, че на бензиностанцията е станал конфликт между брат му и група непознати. Впоследствие брат му се обадил на баща им, а след пристигането му той е произвел изстрели по двама души.

Простреляните са 26-годишният Марио Вълчев и 36-годишният Иван Петров. Вълчев е прострелян в двата крака, опериран е, контактен е, разпитан е и е освободен от болницата. Петров е настанен във ВМА. На местропроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон от 9мм пистолет.

Прегледани са камерите на бензиностанцията. Полицията издирва брата и бащата на Георги Йомов. По случая е образувано досъдебно производство. Очаква се да стане ясно дали прокуратурата ще повдигне обвинение на футболиста на ЦСКА. Засега от футболния клуб отказват коментар.

Related posts

Прокуратурата проверява Бойко Рашков

Дани Тренчева

2331 нелегални мигранти са задържани за първите три месеца на 2023г.

admin

Държавни лидери от цял свят поздравиха българите по повод Националния празник

Дани Тренчева

Кирил Петков: Ще вземем всички мерки да се справим с инфлацията

Шефът на НОИ: Половината пенсионери са получили по-ниска пенсия през януари

Дани Тренчева

Кандидатът за управител на БНБ Любомир Каримански заплашван да се откаже

admin

Leave a Comment