24.07.2024
112 Благоевград Пулсът на Югозапада

Полицията с официална информация за двойното убийство в Благоевград

На 04.10.2021 г. в 01.53 часа в РСПБЗН Благоевград е получен сигнал за пожар в апартавмент на петия етаж в бл. 4 на ж.к. „Ален мак“ в Благоевград. Два екипа на РС ПБЗН Благоевград са потушили огъня, който е унищожил имущество в жилището. В жилището са открити и телата на две починали лица – мъж на 60 г. и неговата съпруга на 53 г., и двамата от Благоевград. При първоначалния оглед е установено, че по телата на загиналите има рани от остър предмет.

По–късно на 04.10.2021 г. около 04.00 часа е получено съобщение за самокатастрофирал автомобил в района на Кресненското дефиле – бус „Опел Виваро“ с благоевградска регистрация и водач на 24 г. от Благоевград, който е син на починалите две лица в апартамента в ж. к. „Ален мак“ бл. 4. Полицейски служители от ОДМВР Благоевград са установили, че автомобилът е бил отнет противозаконно от благоевградския квартал „Струмско“.

Водачът, който е бил във видимо неадекватно състояние, е задържан със заповед на 24 часа. Уведомена е незабавно Окръжна прокуратура Благоевград. Назначени са съдебно-медицински експертизи. По случаите са образувани две досъдебни производства за престъпления по чл. 116, ал. 1, т. 4 вр. чл. 115 от НК и чл. 316, ал. 2, т. 1, вр. ал. 1 от НК.

Related posts

Изчерпани са леглата за COVID болни в Петрич и Банско

Дани Тренчева

Боби „Хапчето“ падна с 50 гр. кокаин на входа на Благоевград

admin

Кметските кучета на Благоевград

admin

Две катастрофи с пострадали затвориха международния булевард в Русе, в посока „Дунав мост“

С богата програма отбелязваме Националния празник на България в Симитли и Крупник

Дани Тренчева

Без зелен сертификат на лифта в Банско

Дани Тренчева

Leave a Comment