24.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Четвъртокласниците от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли с открит урок в Общинска администрация – Симитли

Трите четвърти класа на Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли днес проведоха интересен и много ползотворен учебен час, но в нестандартна класна стая – залата на Общинска администрация – Симитли.

В рамките на иновативния урок, класните ръководители на децата, заедно със зам.-кмета на Община Симитли Евгения Георгиева, главният секретар на Община Симитли Гергана Стоименова и председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров, разказаха на децата какво представлява общината като институция, какви са задълженията на кмета и неговите служители, какво е да си председател на Общински съвет и защо е важно да има качествен и ползотворен диалог между граждани и институции.

Децата с интерес изслушаха разказите на своите учители и домакините от Община Симитли, а по любознателните от тях дори зададоха въпроси, свързани с ежедневните задачи на работещите в Общинска администрация.

Related posts

СУРВА идва! Десетки чанове озвучиха Косячката махала на кв. „Ораново“

Дани Тренчева

Млад мъж се опита да се самоубие в центъра на Благоевград

Дани Тренчева

Еднократна финансова помощ ще получат засегнатите от пожара в Благоевград

Дани Тренчева

Второкласници за пример! Ученици от училището в Крупник, заедно с класния си ръководител, изработиха макет на паметника Шипка

Дани Тренчева

Община Симитли с републикански шампион по ММА в тежка категория

admin

Благоевград се включва в инициатива по повод Световен ден на ходенето

Дани Тренчева

Leave a Comment