06.07.2022
Култура и изкуство Пулсът на Югозапада Симитли

Писателката Гергана Тодорова и Община Симитли започнаха съвместна инициатива в социалните центрове

От днес започват срещите на писателката, родом от Симитли, Гергана Тодорова с потребителите на социалните услуги в общината. Инициативата е съвместна и се организира от Гергана Тодорова, Социалното звено към Община Симитли и Общинска администрация – Симитли.

В днешния ден Гери бе посрещната с топлота и радост от потребителите и специалистите в Дневните центрове за деца и възрастни „Слънчев ден“ в кв. „Ораново“.

Община Симитли, в лицето на ръководителя на Социалното звено Ивайло Гоцев направи дарение към двата центъра – двете авторски книги на Гери „За Какаото и Кадифето“ и „За Хармонията и Морето“.

В рамките на срещата, Гергана Тодорова имаше възможността да поговори с хората и с екипите на двата центъра. На фона на релаксираща музика, тя прочете избрани стихове и есета от книгите си.

Срещата приключи с подарък към писателката, направен от хората – саксия с цветя и автографи, които Гери раздаде на потребителите и специалистите, които с интерес слушаха емоционалните думи, написани от нашето прекрасно момиче!

Related posts

Половината ученици от 5-ти до 12-ти клас в Благоевградска област се връщат в клас

Дани Тренчева

Дневен център за възрастни с увреждания – град Симитли получи дарение от „Ангели за България“

Дани Тренчева

Андреевден е!

Дани Тренчева

Венеса Ханджийска от Полена е новият национален шампион на 200 м. бягане, след оспорвано състезание за юноши и девойки в София

Дани Тренчева

Японски вишни с декоративно осветление заменят болни и опасни иглолистни дървета по ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград

Дани Тренчева

„Септември“ (Симитли) изпусна трите точки от „Спортист“ (Своге)

Дани Тренчева

Leave a Comment