22.04.2024
Култура и изкуство Пулсът на Югозапада Симитли

Писателката Гергана Тодорова и Община Симитли започнаха съвместна инициатива в социалните центрове

От днес започват срещите на писателката, родом от Симитли, Гергана Тодорова с потребителите на социалните услуги в общината. Инициативата е съвместна и се организира от Гергана Тодорова, Социалното звено към Община Симитли и Общинска администрация – Симитли.

В днешния ден Гери бе посрещната с топлота и радост от потребителите и специалистите в Дневните центрове за деца и възрастни „Слънчев ден“ в кв. „Ораново“.

Община Симитли, в лицето на ръководителя на Социалното звено Ивайло Гоцев направи дарение към двата центъра – двете авторски книги на Гери „За Какаото и Кадифето“ и „За Хармонията и Морето“.

В рамките на срещата, Гергана Тодорова имаше възможността да поговори с хората и с екипите на двата центъра. На фона на релаксираща музика, тя прочете избрани стихове и есета от книгите си.

Срещата приключи с подарък към писателката, направен от хората – саксия с цветя и автографи, които Гери раздаде на потребителите и специалистите, които с интерес слушаха емоционалните думи, написани от нашето прекрасно момиче!

Related posts

Областна администрация Благоевград с позиция по казуса с бившите казарми

admin

Зов за помощ! Да помогнем на малката Велиана

admin

Възпитаници на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли с отлично представяне в първия кръг на Националното състезание „Многознайко“

Дани Тренчева

Кукерите от Крупник оживиха селото и напомниха, че Сурва идва

Дани Тренчева

Спецакция в Басейновата дирекция в Благоевград

Дани Тренчева

Трима мъже са задържани в Дупница при спецакция срещу наркоразпространението

Дани Тренчева

Leave a Comment