02.05.2024
Култура и изкуство Пулсът на Югозапада Симитли

Писателката Гергана Тодорова и Община Симитли започнаха съвместна инициатива в социалните центрове

От днес започват срещите на писателката, родом от Симитли, Гергана Тодорова с потребителите на социалните услуги в общината. Инициативата е съвместна и се организира от Гергана Тодорова, Социалното звено към Община Симитли и Общинска администрация – Симитли.

В днешния ден Гери бе посрещната с топлота и радост от потребителите и специалистите в Дневните центрове за деца и възрастни „Слънчев ден“ в кв. „Ораново“.

Община Симитли, в лицето на ръководителя на Социалното звено Ивайло Гоцев направи дарение към двата центъра – двете авторски книги на Гери „За Какаото и Кадифето“ и „За Хармонията и Морето“.

В рамките на срещата, Гергана Тодорова имаше възможността да поговори с хората и с екипите на двата центъра. На фона на релаксираща музика, тя прочете избрани стихове и есета от книгите си.

Срещата приключи с подарък към писателката, направен от хората – саксия с цветя и автографи, които Гери раздаде на потребителите и специалистите, които с интерес слушаха емоционалните думи, написани от нашето прекрасно момиче!

Related posts

Община Симитли събира кандидатури  „Спортист на годината“ за 2022 година

admin

Трима смляха от бой шофьор на автобус край автогарата в Добринище

admin

Почитаме Св. мъченик Никифор Антиохийски

Дани Тренчева

Верижна катастрофа с 5 автомобила затвори главен път Е-79

Дани Тренчева

Две коли в сблъсък на кръстовище в кв. “Запад” в Благоевград

Градският автобус в Симитли с празнично разписание

Leave a Comment