18.06.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Остават броени дни до началото на детския коледен футболен турнир „Симитли къп 2021“

Остават броени дни до началото на детския коледен футболен турнир „Симитли къп 2021“. Отборите които ще вземат участие в тазгодишната надпревара вече са ясни.

В първа група са отборите: „Рудар джуниар“, „Септември“ (Симитли), ДФК „Копривлен“, „Марек“ (Дупница) и „Орлетата“ (Благоевград).

Във втора група са следните отбори: „Академия Постолов – Пандев“, „Беласица“ (Петрич), „Хлапетата“ (Благоевград), „Вихрен“ (Сандански) и ФК „Кюстендил“.

Турнирът ще се играе във формат 5 + 1. Ще има две полувремена по 15 минути. При равен брой точки победителите ще бъдат определени, както следва:

– гледа се директния двубой;

– гледат се отбелязаните голове.

Мачовете между отборите започват на 18 декември в 09.30 часа и ще продължат и на 19 декември. Срещите ще се играят на в залата на Спортен комплекс „Симитли“.

Related posts

Рилският манастир въведе режим заради високите сметки за ток и нафта

Дани Тренчева

Адвокат Албина Анева – водач на листата „Изправи се БГ!Ние идваме“ в 1 МИР – Благоевград

Дани Тренчева

Блокират АМ „Струма” до Симитли

admin

Инспекция от Общинска администрация – Симитли

admin

В СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли връчиха специални награди на изявени ученици, класирали се на челни места в национални конкурси

Дани Тренчева

Арестуваха опасен рецидивист в Благоевград! За 1 час маскиран нападна и ограби жена на пазара, разби прозорец и влезе в хотел „Монте Кристо“

admin

Leave a Comment