25.01.2022
Благоевград Пулсът на Югозапада

Община Благоевград търси Неправителствени организации за защита на животните, които да участват в дейността на Съвет за сътрудничество „С грижа към животните“

Община Благоевград определи 3 НПО-та, които да участват активно, като постоянни членове в дейността на Съвет за сътрудничество, съгласно Правилника за организация и дейността му. За тази цел всички заинтересовани страни, които отговарят на критерии по чл.8, ал.4,т.2, а именно да са регистрирани като Неправителствени организации за защита на животните, може да подадат заявление по образец. Документите следва да бъдат входирани на Деловодството в общинска администрация.

Ще бъде извършен подбор на кандидатите, като на класираните ще бъдат изпратени покани. Одобрените организации трябва да определят свои представители и техни заместници, които да вземат участие в Съвета за сътрудничество.

Задълженията на Съвета са да организира и осъществява дейността си въз основа на разпоредбите на Закона за защита на животните, Закона за ветеринаромедицинската дейност, Европейската конвенция за защита на животните.

Повече информация може да откриете в Правилника за организация и дейността на Съвет за сътрудничество на следния линк: http://www.blgmun.com/cat238/union/

Related posts

Челен сблъсък край Разлог, трима са пострадали

Дани Тренчева

В Белица повишават заплатите на ваксинираните общински служители

Дани Тренчева

Почетоха храмовия празник на църквата „Св. Николай“ в село Градево

Дани Тренчева

Откриха нови ниви с канабис край Петрич и Сандански

Дани Тренчева

Стопанският факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ отбеляза 30-годишнината си с научна конференция

Дани Тренчева

Симитли отбелязва 109-ата годишнина от избухването на Балканската война и освобождението Пиринска Македония

Дани Тренчева

Leave a Comment